A Fidesz nem harcol a deviánsok ellen! Újabb gyermeket fogadtak örökbe az LMBTQP-lobbisták

A Háttér Társaság követelésére módosították az örökbefogadási papírokat, melyről az LMBTQP-lobbista szervezet örömmel számolt be. Bár nem ennek következményeként, de újabb gyermeket adtak örökbe homoszexuális párnak. A kormányzat “megvédi a gyermekeket”, persze…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

2020 év végén hazánkban illegálissá tették, hogy homoszexuális párok örökbe fogadhassanak. A propaganda szerint attól fogva egyetlen gyermeket sem érhet azon veszély, hogy LMBTQP-személyekhez kelljen kerülnie.

Magyarországon illegális örökbe adni gyermekeket LMBTQP-“családoknak”

“Család az család” deviáns kampány fő alakjainak mégis sikerült egy újabb gyermeket szerezniük, számoltak be büszkén róla ma reggel az Instagramjukon, s a főbb balliberális portálokon:

“Itthon is történnek jó dolgok, még ezekben a mindenki számára viharos időkben is: a családunk tovább bővült, hiszen egy hosszas jogi procedúra során sikerült örökbe fogadnunk kislányunkat, Hannát”

– írják posztjukban.

De hogyan került hozzájuk a gyermek, hogyha elviekben meg van tiltva az ilyesfajta örökbefogadás? Úgy, hogy ez a törvény sem működik, mint ahogyan a pedofiltörvény sem.

Pál Mártonnak és Hanol Ádámnak egy kisfiút korábban már sikerült örökbefogadniuk, s további örökbefogadásokhoz érvényes engedélyei voltak Ádámnak, mellyel miniszteri jóváhagyás nélkül adobtálhatna. Az engedélyt az új törvények meghozatala után sem vonták vissza, s a homoszexuális pár egyik tagja fent maradhatott az örökbefogadók listáján, melynek következtében egy nő meg is kereste őket, hogy nekik adná születendő gyermekét. A baba születése után a gyámhivatal visszavonta Ádám örökbefogadói engedélyét, azonban ezt csak formai okokra hivatkozva tették meg. Ez ellen Pálék fellebbeztek, majd nyertek, mire a gyámhivatal is fellebbezett, így került az ügyük a Kúriára, amely nem fogadta el a fellebbezési kérelmet és utasította a gyámhivatalt az ítélet végrehajtására. A Helsinki Bizottság természetesen azonnal a deviánsok segítségére sietett, s képviselte a “jogaikat”, ennek “köszönhetően” kilenc hónap után a gyámhivatal hivatalosan is elismerte Ádámot a gyermek szülőjének. Ezt jelenti a Fidesz szócsövében, miszerint a szülő dönthet a gyermek neveléséről, hogy szabadon odadobhatja a degeneráltaknak?

Ha nem állunk ellen teljes mellszélességgel az LMBTQP-lobbinak, egyre több ilyen és ehhez hasonló beállított kép fog szembejönni velünk, mivel úgy látszik, hogy a kormányra nem számíthatunk, nem védik meg a gyermekeket.

(Szent Korona Rádió) 

Homoszexuális pár vallott arról, hogyan jutottak gyermekekhez

Neveléskutató támasztja alá miért veszélyesek a szivárványcsaládok a gyermekekre

Fidesz szerint rendben van az LMBTQP zászló középületekre való kitűzése