Bojkottálandó cégek – több mint 40 vállalat állt be a “Család az család” LMBTQP lobbi mögé

A társadalomfelforgató LMBTQP szervezet, a Háttér Társaság “Család az család” családromboló lobbiját sajnos egyre több vállalat támogatja. Az erőszakos LMBTQP lobbi ellen való fellépésünk immár létkérdésünkké vált, ha nem teszünk ellene, a mi életünket is teljesen be fogják hálózni ezen felforgató erők.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A márkák különböző formában fejezik ki undorító szándékukat: vannak olyanok, amelyek a közösségi média felületükön osztanak meg egy-egy üzenetet vagy a #acsaládazcsalád kezdeményezés jelképét, a három szivárványszínű figurát. De olyanok is vannak, amelyek külön terméket állítottak össze erre az alkalomra.

Az eddig csatlakozott márkák, éttermek, zenekarok listája:
HBO, IKEA, Sziget, NetPincér, CinemaCity, Joy, RTL Magyarország, Chezdodo, Nosalty, Glamour, RTVszínes, Marie Claire, Levi’s, L’Office, 360Bar, Fruccola, MTV Hungary, Paramount Channel, ComedyCentral, Humen, Liliputilove, Kioszk, Bábel étterem, Nyx, Fastbridge, Kristinus borbirtok, Panarom, Adrienne Feller, Franziska Organic, Gardrobemini, Lovebugvintage, Incababy, Herbarting, Adamo hinta, Pippadu, Centrum, Up Music management, Share Now, Kreatív, DoraNatura, Anyaparadicsom, Mörk, Antonia Vai, Holland Nagykövetség, Pagony – gyermekkönyv bolt, Freyja – the croissant story, Liluland

A csatlakozással a cégek nyíltan kiállnak a gyermekek megrontása és fejlődésük szempontjából hátrányos helyzetbe kerülése mellett.

Néhány az arcbatoló LMBTQP propagandista képek közül:

 

(Háttér Társaság nyomán Szent Korona Rádió)

A Háttér Társaság feloszlatását kezdeményezte Gaudi és Barcsa-Turner a gyanúsítotti kihallgatáson

Gaudi-Nagy Tamás a Karc FM-ben beszélt a Háttér Társaság feloszlatásáról

A Háttér Társaság szerint csak az tudományos, amit ők állítanak, a többi komolytalan