Börtönbe záratná a gyermeküket óvó szülőket az LMBTQP-lobbista képviselő

Elizabeth Guzman, egy virginiai képviselő beharangozta, hogy törvényjavaslatot fog benyújtani a nemváltás mellett “döntő” gyermekek szüleivel kapcsolatosan. A sötétséget szolgáló politikus megbüntetné azokat a szülőket, akik próbálják normálisan az LMBTQP-lobbi hatásaitól megvédve nevelni a gyermekeiket és nem támogatják azok nemváltását.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A gyermeküket védő szülőket, a tanároknak és szociális munkásoknak kellene jelentenie a gyermekvédelemnek, akik spiclikánt válnának emiatt a lobbi szolgálóivá.

Guzman elmondta, hogy “ez lehet bűncselekmény, lehet vétség, de tudjuk, hogy egy gyermekvédelemnél tett feljelentés árthat a szülők foglalkoztatásának és a képzésének is” mert manapság sok cég világítja át a munkavállalókat, megnézik például a gyermekvédelmi adatbázist.

A régebben szociális munkásként tevékenykedő nő 2020-ban négy társával már előterjesztett egy hasonló törvényjavaslatot, aminek egyetlen szenátusi támogatója az a Joe Morrissey volt, aki börtönbüntetését töltötte, miután közösült a tizenéves titkárnőjével.

Ha a demokraták érvényt tudnak szerezni a mostani törvényjavaslatnak, akkor a gyermekvédelmi szolgálatoknak jogukban állna “bántalmazottként” tekinteni a gyerekekre, és elvehetik a szüleiktől, csupán azért, mert megtiltják számukra a nemváltást.

Virginiában egyébként már szinte előjogokkal rendelkeznek a transzneműek. Az államban egy Soros György által támogatott ügyész – aki az erőszakos bűnözőkkel szembeni engedékenységéről híres – megpróbált börtönbe záratni egy szülőt rendbontásért, miután az feldühödött egy iskolai tanácsülésen, mert a lányát egy szoknyás fiú megerőszakolta az iskolai mosdóban.

Iskolai LMBTQP-lobbi szükségességéért töltetnek kérdőívet

Önkényesen végezhettek nemátalakító kezeléseket kiskorúakon egy londoni klinikán

(V4NA – Szent Korona Rádió)