Iskolai LMBTQP-lobbi szükségességéért töltetnek kérdőívet

A különböző LMBTQP szervezetek a tavalyi gyermekvédelmi törvény módosítása óta egyre jobban vergődnek, s folyamatosan arra törekednek, hogy bebizonyítsák, miszerint a társadalomban, főleg az iskolákban igenis szükség van az “érzékenyítésekre”. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ennek jegyében indított most a Háttér Társaság, az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride és a Labrisz Leszbikus Egyesület két kérdőíves felmérést az “LMBTQI diákok” helyzetéről az iskolákban. Az egyikben főleg a pedagógusokat, a fiatalokkal foglalkozókat faggatják, hogy mennyit változott a homoszexualitás megítélése az iskolákban a “júniusi törvény” óta. A másodikban pedig az “LMBTQI diákokat” kérdezik, hogy miként látják helyzetüket, főleg a törvénymódosítások tükrében.

Ne legyenek illúziónk, aktivistáik gőzerővel töltik ki hamis válaszokkal a kérdőíveket, továbbá a balliberálisok is szívesen segítenek nekik, hogy olyan eredmény jöjjön ki, mely Magyarországot nem mint a normalitásért, a hagyományos családmodellért kiállónak tünteti fel, hanem egy brutális, gyűlölettől duzzadó országnak.

Segítsünk nekik minél többen, töltsük ki a kérdőíveiket, hadd lássák, hogy a magyarok nem kérnek a mocskos propagandájukból!

A pedagógusoknak szóló itt, a fiataloknak készített pedig itt érhető el.

A Híradó.hu információi szerint a kérdőívek uniós támogatásból valósulnak meg, s nem csak hazánkra terjednek ki. Az itthoni felmérés levezénylésére az Európai Bizottság Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek elnevezésű programja mintegy 53 ezer eurót különített el (ez jelenleg több mint 23 millió forintnak felel meg). A portál szakértője szerint a feltett kérdések nemhogy provokatívak, még adatvédelmi szempontból aggályosak is, ugyanis hiába “anonim és titkos” a felmérés, mivel az IP-cím személyes adatnak számít, hiszen közvetlenül azonosítja az egyént.

Ráadásul a “kutatást” a LimeSurvey nevű, ingyenes és nyílt forráskódú, online statisztikai felmérésű webalkalmazással végzik.

Továbbá az európai uniós GDPR-rendelet szerint a személyes adatok kezelése csak akkor jogszerű, ha a gyermek a 16. életévét betöltötte. “A 16. életévét be nem töltött gyermek esetén, a gyermekek személyes adatainak kezelése csak akkor és olyan mértékben jogszerű, ha a hozzájárulást a gyermek feletti szülői felügyeletet gyakorló adta meg, illetve engedélyezte.” Az LMBTQP-kérdőív nem “csupán” személyes adatot használ a gyermekek esetében szülői hozzájárulás nélkül, de a válaszokban különösen érzékeny információknak kell szerepelni, mint a szexuális irányultság, vallási meggyőződés, etnikai származás, káros szenvedélyek és betegségek.

Interszexuálisnak bélyegezné a Háttér Társaság a fitymaszűkülettel születetteket?

A Háttér Társaság szerint csak az tudományos, amit ők állítanak, a többi komolytalan

(Szent Korona Rádió)