A politika legalja: A New York-i képviselőjelölt saját pornófilmjével kampányol

A mai politikusok – tisztelet a kivételnek – egyre lejjebb viszik a szintet, az egyetlen céljuk az, hogy minél több embert meggyőzzenek az általuk képviselt nézetek fontosságáról, jelen esetben azonban minden eddigit alulmúlt az illető. Valójában nem is az a legmegdöbbentőbb, hogy a politikus pornószínészek jogaiért küzd, hanem hogy ennek érdekében még ő is lealacsonyodott erre a szintre.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mike Itkis független, azonban magára liberálisként tekintő képviselőjelölt New York-i 12. körzetében indult el a félidős választáson, ahol a közvélemény-kutatások szerint a támogatottsága 12 ponttal van elmaradva a demokrata jelölthöz, Jerry Nadler képviselőhöz képest. A férfi a honlapján elérhető kampányprogramjában a szexmunka legalizálását, a kiberbiztonság fokozását és az ukrán háború befejezését ígérte meg a választóknak. A szexmunkával kapcsolatban Itkis azt ígéri, hogy

aktívan ellenezni fogja a konzervatív elképzelést, hogy a szex csak házas férfiak és nők között történhet meg, illetve teljes mértékben dekriminalizálná és legalizálná a szexmunkát.

Itkis szexmunka legalizálásának tervét annyira a szívén viseli, hogy Nicole Sage “felnőttfilm-sztár” “segítségével” egy saját pornófilmet is leforgatott, majd feltöltötte a Pornhubra.

“Ha csak beszélnék róla, az nem mutatná az elkötelezettségemet a téma iránt. És az, hogy tényleg megtettem, hatalmas tapasztalat volt, és valóban befolyásolta a felnőtt filmes platformot”

– mondta Itkis. “Úgy gondoltam, hogy azok a kérdések, amelyekkel próbálok foglalkozni, nagyon fontosak” – tette hozzá a férfi.

Egyesek egyébként már a “szexuális kisebbségekhez” tartozónak tekintik a szexmunkásokat, ennek jegyében pedig az LMBTQP zászlót az ő jelükkel, egy piros esernyővel egészítették ki.

7 éves lányát erőszakolta pornófilmjeiben a vérfertőző, pedofil transznemű

A pornóoldalból meggazdagodó milliárdos digitalizálná az országot a választás megnyerése után

Kiskorúaknak megtekinthető leszbikus pornóval gyalázzák ismételten a kereszténységet

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)