Magyar feliratú fegyverekkel provokálják az ukránok az oroszokat

Az ukránok újabb húzással akarják a magyarokat maguk mellé állítani, és az oroszokat ellenünk hergelni. Magyar feliratú vetőcsövekkel és rakétákkal lövik az oroszokat…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nem kell a mocskos propagandátok, ukránok! Ne hergeljétek Oroszországot a magyar emberek ellen! Undorító a képmutatásotok!

Azok után, hogy a magyar kisebbségnek a területrabló műállamok között az ukrán maffiaállamban van a legrosszabb helyzetük az egyre fokozódó sovinizmus, a brutális nyelvtörvény hatására, a képmutatóknak volt pofájuk magyar nyelven üzengetni Oroszországnak augusztus 20-a alkalmából. Több képet is feltöltöttek a közösségi portálokra, melyeken ’56-ot és Szeles Erikát, a szabadságfelkelés mártírját emlegetik.

A képekhez hozzáfűzött bejegyzésben a következőképpen is fogalmaznak: “Több ezer ember életét követelte Magyarországon és Ukrajnában is az orosz agresszió, akik népük szabadságáért haltak meg.” Már első olvasatra láthatjuk a logikai hiátust, ugyanis az ’56-os szabadságfelkelést nem az oroszok verték le, hanem a szovjetizmus kiszolgálói, és a sátáni ideológia által megtévesztett népek katonái, akik között azonban rengeteg ukrán is volt. Így, ha az ukránokéhoz hasonló szemüvegen keresztül néznénk a világot, mivel nagyrészt ők voltak a Budapestet szétlövő tankokban, őket kellene a legerőteljesebben hibáztatnunk, s nekünk küldeni a hasonló feliratú rakétákat.

A poszthoz hozzáfűzték azt is, hogy ők Magyarország szabadságáért is küzdenek. Nem, a mi szabadságunkért nem küzdötök, elég volt az undorító ukrán propagandából, szabadságot az ukrajnai elnyomott kisebbségeknek!

Fegyvereket követelnek a Pride-szervezők Ukrajnába, hogy ott is szabadon felvonulhassanak

Ukrajna továbbra is állami szinten alkalmazza a sovinizmust: szigorítják a nyelvtörvényüket

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)