Fegyvereket követelnek a Pride-szervezők Ukrajnába, hogy ott is szabadon felvonulhassanak

Egy berlini LMBTQP-rendezvényen a tüntetők azt követelték, hogy a NATO fegyverezze fel Ukrajnát, hogy az oroszok által megszállt Mariupol városában is szabadon megrendezhessék a Pride-felvonulást.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Rundfunk Berlin-Brandenburg műsorszolgáltató beszámolója alapján a rendőrség szerint mintegy 350 ezren vettek részt a tüntetésen. Néhány tüntetőnél azonban a háború elleni fellépés magába foglalta azt a követelést is, hogy küldjenek több fegyvert Ukrajnának.

A tüntetők táblákat tartottak a magasba, amelyeken azt követelték, hogy szállítsanak fegyvereket az országba, hogy Mariupolban Pride-felvonulást rendezhessenek.

Többen ukrán zászlókat is lengettek, valakik pedig annak színeit viselték magukon.

A német politikusok mindent bevetnek annak érdekében, hogy a társadalommal elfogadtassák azt, hogy minden eszközzel szükséges támogatni Zelenszkij népét a háborúban. Céljaik elérése érdekében már az LMBTQ személyeket is felhasználják. A beszámolók szerint a menet napján ki is tűzték a Bundestagnál, a német szövetségi parlamentnél a szivárványos zászlót. De így tettek a Belügyminisztérium, valamint a Védelmi Minisztérium épületeinél is.

Hiába a vádemelés, a vármegyések nem hátrálnak az LMBTQP-lobbi elleni harcban

LMBTQP-hiszti: “Szeretettel akarnak felénk fordulni!”

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)