Nem fogják tudni ellátni az összes sebesültet a palesztinok, folyamatosan szökik fel a halálozások száma az izraeli rakétázás következtében

Izrael hadműveletet indított a Gázai övezet ellen, melyet terrorista likvidálásnak álcáztak. Érdekes, a terrorista halott, de a rakéták azóta is hullanak civilekre, gyerekekre. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Frissítés (2022. 08. 08.) 

Harmincegyre emelkedett a halottak száma a Gázai övezetben, a sérültek létszáma meghaladja már a kétszázat. Az áldozatok között már 6 gyermeket tartanak számon. Eközben a sebesültek ellátása egyre nagyobb nehézséget okoz, ugyanis az  egyik erőmű leállása miatt a területen áramimaradásokra kell számítani.

Frissítés (2022. 08. 06.) 

Az éjszaka folyamán is tovább folytatódtak rakétatámadások a palesztin területek ellen. Több súlyosan sérült gyermekkel érkeztek szüleik és a mentősök a kórházakhoz, nem mindnyájan élték túl.

Korábban írtuk: 

Hajnalhasadás (Breaking Dawn) néven indtottak az elmúlt éjszaka az izraeli erők a palesztin területek felé katonai támadást, melynek információk szerint annyi lett volna a szerepe, hogy likvidálja az Iszlám Dzsihád nevű palesztin szervezet vezetőjét. Már a katonai művelet során is meggyilkoltak a cionisták több civilt, köztük gyermeket is, de azóta is tartanak a bombázások, melyeknek egyre több áldozatuk van. Egy, már napközben készített videón az is látható, hogy civilek közé csapódik be egy kisebb rakéta. Egyáltalán nem “terrorista likvidálásról” van itt szó.

Lebombázott városrész a Gázai övezetben

A palesztin beszámolók szerint az izraeliek támadásának immáron 10 fölötti halálos áldozata van, köztük egy 5 éves kislány is, továbbá már több mint félszáz súlyosabb sérülést jelentettek. A sérültek között sok a gyermek is. Érdekes módon ez nem váltja ki a világ felháborodását. Bezzeg ha Ukrajnában készültek volna a következő képek:

Az ENSZ is megszólalt a helyzettel kapcsolatban, de jól tudjuk, hogy a szent tehénnel, Izraellel szemben semmilyen komolyabb lépést, szankciót sem sikerült ezeddig bevezetniük. Most is csak annyit tudtak kinyögni, hogy “nagyon aggódnak a helyzet miatt.”

Az újabb zsidó agresszió koránt sem javítja az alapból egyre jobban elmérgesedő palesztin-izraeli viszonyt, s olybá tűnik, hogy a két nép helyzete a következő időszakban sem fog megoldódni. Izrael folyamatosan követi el a háborús bűnöket, melyek ellen az arab őslakosság védekezni próbálkozik, ám mögöttük nem áll a világ legnagyobb katonai hatalma az USA.

(Quds News nyomán Szent Korona Rádió) 

Izrael terrorista kaszárnya! Irán harcra szólít fel, mindeközben a zsidók megtámadták az Al-Aksza-mecsetet

Videón mutatjuk, miként kezdték meg az etnocídiumot a zsidók Palesztina területén

Egyre szaporodik az izraeli katonák által lelőtt és megvert tudósítók száma – Az USA megerősítette, valószínűleg Izrael a felelős (videóval frissítve)