Kísérleti Covid vakcinával oltották a 2 hónapos csecsemőt, leállt a szíve

Csecsemőket oltott be a Pfizer kísérleti covid elleni vakcinával, de több olyan, nem hivatalossá tett eset történt, melynek végén a gyermekeknél szívleállás és egyéb életet kioltó betegség jelentkezett.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Pfizer gyógyszergyártó cég bejelentette, hogy eredményeik szerint a covid elleni vakcináik biztonságosak és hatékonyak gyermekek számára is. 

Ellenben a Global Research, kanadai kereső oldal szerkesztősége utánajárt a gyógyszergyártó cég kiskorúakat oltó részlegének. 

Borzasztó dolgok derültek ki. 

Az esetek felszínre kerülése egy 2 hónapos csecsemő szívleállásával kezdődtek, mely a vakcina beadása után 1 órával következett be. A legfontosabb kérdés: Hogyan kapta meg egy 2 hónapos baba az mRNS-oltást? A szabályozó ügynökségek még nem adtak ki sürgősségi felhasználási engedélyt ezekre a vakcinákra, amelyek öt éves és fiatalabb gyermekeknél használhatóak, de még ha ki is adtak volna, akkor is csak 6 hónapos és idősebb csecsemőkre vonatkozhatna.

Az egyetlen magyarázat az lenne, ha részt vett volna a csecsemő klinikai vakcina kísérletekben, de a jelentés írója szerint “nem biztos”, hogy ez történt. További felmerülő kérdések, pedig, hogy miért nem követték nyomon a babának az állapotát? Meghalt végül vagy felépült? A halálesetről tudósító részben a  “Nem” szó olvasható, vagyis a baba nem halt meg. A jelentés további leírásában azonban ez áll: “A beteg nem gyógyult fel az eseményből. Nem lehetséges nyomon követési kísérlet. További információ nem várható.”

Megdöbbentő módon kiderült, hogy ez az incidens nem elszigetelt esemény, hanem egy a sok közül a VAERS rendszerben (vakcina mellékhatások bejelentő rendszere), amely olyan csecsemőket és öt év alatti gyerekeket ír le, akiket mRNS Covid-oltásnak tettek ki, és életveszélyes mellékhatásokat tapasztaltak.

A Pfizer jelentéseiben azt állítja, hogy a klinikai vizsgálataiban nem volt súlyos, ellenben legalább 58 esetben fordult elő életveszélyes, nemkívánatos esemény három éven aluli csecsemőknél, akik mRNS-oltást kaptak. Egyik esetben sem világos, hogy túlélték e a babák, a jelentésben szintén az olvasható: “A beteg nem gyógyult fel az eseményből. Nem lehetséges nyomon követési kísérlet. További információ nem várható.” 

Kiderült, hogy ezeknél a babáknál több, életveszélyes mellékhatás is előfordult oltás után. A leggyakoribb súlyos mellékhatások a veszélyes vérzések voltak; anafilaxiás sokk – életveszélyes allergia, amely károsíthatja a légzőrendszert, és szédülést, ájulást és akár halált is okozhat; antikolinerg szindróma – ami koordinációs problémákhoz, megnövekedett pulzusszámhoz és egyéb tünetekhez vezethet; encephalitis – az agy gyulladása, amely fejfájást, hányást, eszméletvesztést és halált okozhat; hipoglikémia – nagyon alacsony vércukorszint, olyan állapot, amely gyorsan halálhoz vezethet a csecsemőknél; és neuroleptikus szindróma – szintén életveszélyes, és károsíthatja a szívizmokat, más izmokat és a vesét.

Mindezek mellett a Pfizer továbbra is állítja: “Nem azonosítottak olyan szokatlan gyakoriságot, halmozódást vagy egyéb nemkívánatos eseményeket, amelyek új biztonsági aggályokat jeleznének.”

Hasonló esetek derültek ki a Moderna vakcinánál is. Egyik vállalat sem tette közzé az ebben a korcsoportban végzett vizsgálatainak biztonságossági adatait. Egy dolog azonban világos a VAERS-jelentésekből: sok baba sérült meg az oltás után. 

Függetlenül attól, hogy a kísérletek során vagy illegálisan oltották be őket a közösségükben, a Pfizer és a Moderna semmilyen módon nem állíthatja azt, hogy a vakcina biztonságos a csecsemők számára!

Mint említettük, az esetek egy részében azt állítják, hogy a csecsemők nem vettek részt klinikai vizsgálatban, míg más esetekben nem egyértelmű, hogy részt vettek-e klinikai vizsgálatban, vagy egyéb ismeretlen körülmények között kaptak védőoltást. De akár részt vettek a vizsgálatban, akár nem, a jelentés nem magyarázza meg ennek a kulcsfontosságú információnak a hiányát: Mi történt ezekkel a babákkal? 

A Pfizer megoldása felháborító, azt javasolta: a klinikai tesztelések során növeljék a dózist, magyarán várják meg a 2. és a 3. vakcina beadásának az eredményeit, mert csak akkor jut a gyermek a megfelelő antitesthez. 

Mindemellett a covid vírustól való megbetegedésnek az esélye a csecsemőknél és kisgyermekeknél szinte nulla, akkor mennyire etikus beoltani egy kisbabát, ha a kezelés haszna nem egyértelmű, és az életveszélyes mellékhatások nagyon magasak?

(Uncut News nyomán Szent Korona Rádió) 

A Pentagon beültethető csipet rakna a katonáiba a koronavírusra hivatkozva

Beteg világ: Csak internetes közvetítésen nézhette a koronavírusban meghalt szülei temetését