Egy kislányt ketrecbe zártak egy kutyának öltözött férfival egy német Pride-on – videó

Döbbenetes felvételek láttak napvilágot arról, hogy egy német Pride-felvonuláson egy kislány ketrecbe zárt férfiak előtt táncol. Később a gyereket is a ketrecbe tették az egyik kutyamaszkos férfival, így vonultak fel az utcán.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Beszámolók szerint a kislány a kutyamaszkos férfiak előtt táncol, majd őt is bezárják a ketrecbe.

A kutyamaszkok egy “puppy play” néven ismert fétis kellékei. A résztvevők saját bevallásuk szerint ősi késztetést éreznek arra, hogy felfedezzék a nemi vágyaikat. Ezek az emberek gyakran hordanak nyakörvet, vagy éppen pórázt. A Pride-rendezvényeken egyre több fetisiszta vesz részt. Nemrég egy tengerentúli felvonuláson is a berlinihez hasonló jelenetek játszódtak le.

Amint arról a V4NA korábban már beszámolt, az Egyesült Államokban egész júniusban felvonulásokat és más eseményeket tartottak a Pride-hónap megünneplésére. A résztvevők bizarr megnyilvánulásai és bohóckodásai azóta megjelentek a közösségi médiában, és néhány videón az látszik, hogy gyerekek is jelen voltak a rendezvényeken.

Az egyik ilyen felvételen egy fiatal lány beszél arról, hogy 10 éves kora óta tudja, hogy biszexuális. Azt is elmondta, hogy azóta többször megrengett a világa, mert sokszor azt gondolta, hogy inkább leszbikus, vagy esetleg omniszexuális, vagyis olyan ember, aki mindenféle identitású emberhez vonzódik. Azóta pedig inkább csak queernek vallja magát. A tinédzser végül arra jutott a beszélgetés során, hogy ő genderqueer, transzmaszkulin és queer egyben. Mint kiderült, a transzmaszkulin olyan nembináris ember, aki kapcsolatot érez a férfiassággal, de nem mindig azonosítja magát férfiként, csak úgy viselkedik. Ugyanebben a videóban az egyik nő bevallotta, hogy nem tudja, minek azonosítja magát, és így nyilatkozott:

Nem tudom. Gendersemleges… vagy nemi szempontból semleges. Azt hiszem, ezt mondták, nem tudom. Össze vagyok zavarodva.

A drag queenek gyerekek előtt való vetkőzése és a minél előbbi érzékenyítés mellett álltak ki a Pridera kivonuló pedagógusok

Három negatív eredménnyel záródó népszavazás ellenére legalizálta Szlovénia az azonos neműek házasságát

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)