Az agymosás következő lépcsője: a zárolt képernyőn is megjelenhetnek a reklámok

Egy amerikai startup cég a zárképernyőn is megjelenő reklámok, valamint játékok fejlesztésén dolgozik. Ezzel az újítással nem elég, hogy még jobban a képünkbe tolják a bugyuta, sok esetben létrontó reklámokat, az egyébként is óriási méreteket öltött függőségeket is csak tovább tetézik.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Glace nevű startup cég, mely az USA-ban terjeszkedik két hónapon belül tervezi elindítani szolgáltatását, amivel nem csak még több reklámot akarnak az emberekre ömleszteni, de a teljes függőségbe is gond nélkül belelöknék az óvatlan felhasználókat.

A lustaságot reprezentáló és kiszolgáló termék a zárolt képernyőre szándékozik reklámokat, játékokat és médiatartalmakat megjeleníteni, hogy még a felnyitással se kelljen fáradoznia a kényelemben és hedonizmusban megöregedő embereknek.

Első körben még a felhasználó engedélyezése szükséges a funkcióhoz, de meg vagyunk bizonyosodva róla, hogy ez nem lesz sokáig így, és el fogják érni, hogy minél többen használják a szolgáltatást, mely élő közvetítésekkel, cikkekel, videókkal, játékokkal, így elsősorban a tartalomszolgáltatással szögezi oda a netezőt a mobiljához.

A szolgáltatás, mely az ázsiai piacokon már több mint 400 millió mobilon fut, nem egy letölthető alkalmazás, hanem előretelepített funkció formájában található meg a támogatott androidos mobilokon.

A Meta legújabb terve, hogy ne lehessen megkülönböztetni a virtuális valóságot a valóságtól

Az élet meg nem élése – virtuálisan “kötöttek házasságot” a metaverzumban

(Portfolio – Szent Korona Rádió)