“Ha lányom közelébe drag queen kerül az iskolában, sok holttest lesz” – egy apuka nyilatkozata

Az LMBTQP-lobbi egyre erőszakosabban támadja a gyermekeket, életük minden szegletébe igyekeznek beférkőzni. A progresszivizmusban hívő országvezetők szerint pedig semmi gond nincs azzal, hogy terhes férfiakat mutogatnak, drag queenek sztriptízelnek, vagy éppen pucéran vonulnak fel az aberráltak. Nemrég tudósítottunk róla, hogy már gyermekeknek is elegük lett a nyomulásból, most egy apuka szólalt fel igen erőteljesen. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mint tudjuk, a propaganda az USA-ban az egyik legerősebb. Egy vermonti apuka ennek következtében börtönbüntetést kaphat, miután megfenyegetett egy helyi iskolát, ha lánya közelébe transznemű személy vagy drag queen (nőnek öltözött férfi) kerül az iskolájában, akkor nem áll jót magáért.

A 36 éves Shane Gobeil amikor az iskola két diákjával beszélgetett egy New Hampshire-i üzletben, azzal fenyegetőzött, hogy ha aberráltakat visznek be az iskolába, akkor “megöl valakit”. Ezen kijelentését később a rendőrségen is megismételte.

“Az iskola rossz irányba változik” – mondta Gobeil.

“Mielőtt észrevennéd, lesz egy drag queen show, és tudod mit, valószínűleg ekkor megjelenek és megölök valakit. Sok holttest lesz.”

“Megértetted?” – kérdezte a férfi. “Ha valaha is megteszitek ezt a Canaan-nal (az iskola neve), a lányom is abba az iskolába jár, készüljetek fel Isten haragjára.”

A fenyegetést az üzlet alkalmazottja jelentette az üzletvezetőnek, aki pedig a vermonti rendőrségének, és továbbította a beszélgetésről készült felvételeket.

“Ne fenyegetésnek vegyétek amit mondtam, hanem ígéretnek”

– mondta Gobeil a Vermont Állami Rendőrség tisztjeinek kihallgatása során.

“Ha valaha is transzneműek és drag queenek lesznek… és a lányom arcába tolják, akkor ezzel nagy problémám lesz. (…) Ha valaki a lányom közelébe jön egy kibaszott fasszal és kibaszott bugyiban, harisnyában, azt megölöm.”

Később zaklatással vádolták meg. Gobeil ezután a vermonti államügyész extrém veszély miatt “védelmi végzést” adott ki. Emellett biztonsági okból az iskolát két napra bezárták.

Gobeil a védelmi végzést követően hat hónapig nem vásárolhat vagy birtokolhat lőfegyvert. Amikor a rendőrök házkutatást tartottak nála, egyetlen fegyvert sem találtak, ugyanakkor Gobeil azt mondta a rendőröknek, hogy “élni kíván a lőfegyvertartáshoz való jogával”, és egy AK-47 gépkarabélyt szeretne vásárolni.

A férfi korábban a kötelező maszkhasználat és Covid-terror ellen is felszólalt az iskolában.

Gobeil a tárgyalásáig szabadlábra került, amelyet augusztusra tűztek ki. Akár egy év börtönbüntetést is kaphat.

Ilyen időket élünk… Egy apa börtönbüntetésre számíthat, csupán azért, mert meg kívánta védeni lányát a sátáni ideológiákkal szemben. Hagyhatjuk ezt?

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió) 

Letartóztatták azt a homoszexuális férfit, aki videóra vette, ahogy 13 éves fiú diákjával közösül

Görögországban betiltották a nemi zavarokban szenvedő gyermekek gyógyítását