Egyre durvább lépéseket tesz az LMBTQP-lobbi a gyermekek megrontásáért az Egyesült Államokban

Terhes férfit ábrázoló kártyával tanítják a színeket óvodásoknak, máshol pedig anális szexre és maszturbációra vonatkozó kérdéseket tartalmazó kérdéssort kell kitöltenie tanulóknak. De van iskola, ahol olyan dobozokat helyeztek ki az osztálytermekben, amelyek célja a nemi önkifejezés elősegítése.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az egyik észak-karolinai iskolában olyan kártyákat használnak a színek tanításához, amelyeken például egy terhes férfi látható. A szülők nem tudtak erről, amikor pedig kiderült az igazság, egyenesen az igazgatóhoz fordultak, aki először azt állította, hogy ez egy jóváhagyott tananyag, később azonban mégis betiltotta a kártyák használatát.

A kaliforniai iskolákban is terjed az LMBTQP mozgalmat támogató őrület. Az egyik intézményben például anális szexre és maszturbációra vonatkozó kérdésekre kellett válaszolniuk egy kérdőívben.

Egy másik oktatási intézményben pedig olyan dobozokat helyeztek ki az osztálytermekben, amelyek célja a nemi önkifejezés elősegítése. Ezekbe többek között szivárványszínű arcmaszkokat, könyveket és speciális szalagokat tettek, amelyek segítségével a diákok leragaszthatják például a mellüket.

A gyerekek könyveket is találnak ezekben a dobozokban, amelyek segítségével eligazodhatnak a szexuális identitások világában. Az egyik ilyen könyvben a szerző azt írja, hogy erőszakot kell alkalmazni azzal szemben, aki nem használja a mások által preferált névmásokat.

“Ha az oktatás nem sikerül, és az emberek bunkók, akkor egyszerűen az arcukba vághatod ezt a könyvet. Ez a jövő, nincs időnk hülyeségekre”

– írja a szerző.

Ahol következetesen betartatják a törvényeket – Kirúgták az LMBTQP lobbista tanárt Floridában

A twitter oldalnak köszönhetően ismerhette meg Amerika az LMBTQP lobbit propagáló tanárokat

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)