A szülők erőltették a gyerekekre a Pride részvételt az USA-ban, ahol meztelen aberráltak vonultak

Szürreális jelenetek játszódtak le az idei Pride felvonulásokon az egész USA területén. A queer emberek szinte teljesen meztelenül vonultak fel a gyerekek előtt, többen megálltak táncolni a 4-5 éveseknek. Volt olyan szülő, aki szó szerint kényszerítette a gyerekét, hogy nézze és élvezze a műsort.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Egyesült Államokban felvonulásokat és más eseményeket tartottak a Pride Hónap megünneplésére. A résztvevők bizarr megnyilvánulásai és bohóckodásai azóta megjelentek a közösségi médiában, és néhány videón az látszik, hogy gyerekek is jelen voltak a rendezvényeken. Az egyik ilyen felvételen egy fiatal lány beszél arról, hogy 10 éves kora óta tudja, hogy biszexuális. Azt is elmondta, hogy azóta többször megrengett a világa, mert sokszor azt gondolta, hogy inkább leszbikus, vagy esetleg omniszexuális, vagyis olyan ember, aki mindenféle identitású emberhez vonzódik. Azóta pedig inkább csak queernek vallja magát.

A tinédzser végül arra jutott a beszélgetés során, hogy ő genderqueer, transzmaszkulin és queer egyben. Mint kiderült, a transzmaszkulin olyan nembináris ember, aki kapcsolatot érez a férfiassággal, de nem mindig azonosítja magát férfiként, csak úgy viselkedik.

Ugyanebben a videóban az egyik nő bevallotta, hogy nem tudja, minek azonosítja magát, és így nyilatkozott:

“Nem tudom. Gendersemleges… vagy nemi szempontból semleges. Azt hiszem, ezt mondták, nem tudom. Össze vagyok zavarodva.”

Az alábbi fotón az látható, ahogy egy nőnek öltözött buzi férfi széttett lábakkal fekszik a gyerekek előtt. A jelek szerint a széttárt lábak állandó hozadékai ezeknek a műsoroknak.

“Sajnálattal kell közölnöm, hogy a tegnapi drag show a wisconsini Fort Atkinson-i farmer’s marketben nem volt olyan családbarát, mint ahogyan azt hirdették”

– írt a poszthoz egy férfi.

A következő videó tanúsága szerint a szülők arra bátorították a gyerekeket, hogy élvezzék a műsort, integessenek, tapsoljanak a felvonulóknak, akik közül sokak testét szinte semmi sem takarta.

Egy másik videón egy drag queen áll egy padlizsánt jelképező emoji kocsin, és azt hirdeti – kisgyerekek jelenlétében -, hogy “van síkosítójuk”.

Az alábbi felvételen egy kisgyermek látható, amint egy Pride-felvonuláson áll, miközben félmeztelen férfiak sétálgatnak és egymást korbácsolják.

A videó alatt egy kommentelő frappáns választ adott a látottakra. Azt írta:

“Azt akarják mondani, hogy a homoszexuális büszkeség a kutyamaszkokról és az ostorokról szól? Nem értem, hogy bárki, aki valóban a homoszexuálisok jogaiért harcolt, hogyan érthet ezzel egyet. A heteroszexuálisoknak is vannak furcsaságaik. De ennek megvan a helye és ideje. Egy nyilvános felvonulás biztosan nem az.”

A legmegrázóbb videóban egy kisgyerek jól láthatóan nem szeretne a felvonuláson részt venni, az anyja azonban nem engedi el a gyerekét és kényszeríti, hogy nézze az abberráltak műsorát és tapsoljon.

Vatikánban provokál LMBTQP-lobbival az USA

Ausztria: pedofil hálózat segítségével kebelezi be az 5 éveseket az LMBTQP-lobbi

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)