Annyira elegük lett az LMBTQP-lobbiból, hogy “prájdoló” osztálytársaikra támadtak a német diákok

Az LMBTQP-lobbi egyre erőteljesebben támadja a fiatalokat a nyugati országokban. Ennek hatására például Angliában is jelentősen megnőtt a magukat deviánsnak vallók száma. Azonban nem mindenki békül ki az erőteljes agymosással. Alább egy németországi esetről számolunk be. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Médiainformációk szerint három dortmundi lány szivárványos zászlóval vonult be az iskolába, s lengették annak udvarán a “Pride hónap” kezdete okán. A diákok nagy része azonban nem nézte jó szemmel a provokációt, megtámadták a zászlóval felszerelkezetteket. Az esetet azután kapta fel a média, hogy a tanulók viedókat töltögettek fel róla az internetre. Vajon először el akarták titkolni, hogy vannak még Németországban olyanok, akik a normalitás után vágyakoznak?

Az iskolavezetés tájékoztatása szerint nyolcadikosokról van szó, ők vitték át a “Büszkeség hónapja” alkalmából a szünetben az iskola udvarán a szivárványos zászlót. Más tanulók kifütyülték és vízipisztollyal lőtték őket, az egyik diák pedig elragadta tőlük a zászlót.

A médiabotrányt egyébként egy lobbista blogger, Wiktoria Phillips, alias “Wikiriot” robbantotta ki videójával, melyben a helyszíni felvételeket kommentálta:

@wikiriot♬ Originalton – Wiktoria Phillips

Az iskola természetesen azonnal a buzilobbi mellett állt ki, bejelentették, hogy intézkedéseket fognak tenni annak érdekében, hogy a “toleranciát és empátiát másokkal szemben előremozdítsák.”

A végelkeseredettségben társaik ellen forduló diákok sorsa sajnos most még rosszabbra fordulhat. Nem kételkedünk benne, hogy sorozatos “érzékenyítéseknek” és még intenzívebb agymosásnak vetik majd alá őket. Ellenállásuk azonban reménnyel teli, talán nem veszett el még mindenki Nyugaton.

Ezért kell az LMBTQP-lobbit távol tartani a gyermekektől: Németországban nemváltásra tanítják az általános iskolásokat

Nemváltásban segítenek és “nyelvújítást” végeznek a skót iskolák az LMBTQP-lobbi hatására

(Queer.de és HistoricalCurch nyomán Szent Korona Rádió)