Új-Zélandon idén az év női sportolója egy férfi

Hírportálunkon már beszámoltunk itt, itt és itt arról, hogy Laurel Hubbard új-zélandi férfi a közfelháborodás ellenére női súlyemelők között indult az olimpián. Bár teljesítményéről nem lett híres – hiszen férfiként nők között középszerűen teljesített -, ennek ellenére nagy elismerés övezi személyét, mivel ő az első transz olimpikon.

Toborzás!
Október 17-én induló alapkiképzés a Farkasoknál!
Részletek a weboldalukon.

Hubbardot az új-zélandi Otago egyetemen az év női sportolójává választották – nyilvánvalóan az LMBTQP-lobbi erőszakos nyomulásának köszönhetően. Ezen díjat már 1908 óta minden évben a diákok közül a legjobb sportteljesítményt nyújtó nőnek adják. Hubbard az első a történelemben, akinél nem számított az, hogy egyébként férfi.

Michaela Waite-Harvey, az egyetem elnöke így nyilatkozott arról, hogy miért egy férfi kapta a díjat:

“Senki mást nem találhatnánk méltóbbnak az év női sportolója díjra, mint Laurel Hubbardot, aki hihetetlen jól képviselte a Tokióban rendezett Olimpián Otagót és Új-Zélandot.”

Hozzáfűznénk, az a „hihetetlen jó szereplés” valami olyasmit takar a gyakorlatban, hogy saját súlycsoportjában egy érvényes gyakorlatot sem tudott bemutatni, tehát a nemváltás sem volt elég ahhoz, hogy olimpiai éremhez jusson.

Ismét kijelenthetjük: az erőszakos LMBTQP-lobbi nem elfogadást, hanem többletjogokat követel, mely által másokat eltiporhat, és a hirdetett esélyegyenlőség megvalósítása során gyorsan lehullik az álcázó lepel, és az irányzatok valódi arca láthatóvá válik. De hát jól tudjuk, hogy a kommunizmusban is megvalósult az egyenlőség, hiszen mindenki együtt éhezett. Ki áll ki azok a női sportolók mellett, akik rengeteg felkészülést követően igazságtalan módon férfi ellenféllel kell, hogy megküzdjenek?

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Váratlan felfedezés! – nem fair ha a transzneműek női versenyszámokban indulnak

Ez a hőn áhított nyugat: transznemű képviselő lesz a Bundestagban

Katonai múlttal rendelkező MMA-s transznemű verte szét első női ellenfelét