Impotenciát okoz a transznemű divattervező által forgalmazott, gyermekeknek is elérhető alsónadrágja

A Carmen Liu nevű elmebeteg divattervező kitalálta, hogy az általa tervezett, férfi nemi szervet leszorító, ezzel nőiesebb képet mutató alsóneműt gyerekméretben is árusítani fogja. Ha ez még nem lenne elég ok a büntetésre, kiderült, hogy ruhadarab meddőséget is okozhat, ezért megvádolták gyermekveszélyeztetés miatt. Véleményünk szerint, ha nem hordozna magában egészségügyi kockázatot a “szabadalma”, akkor is börtönben lenne a helye az ilyeneknek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A transznemű divattervező Carmen Liu nemrégiben kezdte el forgalmazni az őáltala “laposító és bújtató alsóneműnek” nevezett terméket, melynek célja, hogy a magukat nőnek valló “férfiak” nemiszervét leszorítsa, és a medencetájékot ellaposítsa ezzel nőiesebb kinézetet adva az ágyéknak. Az idióta divattervező, aki férfinak született, de már nőnek vallja magát nem vette azonban számításba, hogy a ruhanemű, amit gyerekméretben is forgalmaz, nem csak a lelki, de a testi egészségre is komoly kártékony hatásokat gyakorolhat.

Néhány egészségügyi szakember felhívta a figyelmet rá, hogy nem ajánlatos az alsónadrág viselése, hiszen az akár meddőséget is okozhat, hiszen azok túlságosan szorosak és gyakorlatilag összepréselik a nemi szervet.

Az agybeteg divattervezőt gyermekveszélyeztetéssel vádolták meg a gyermekekre is tervezett ruhanemű miatt, de ha biológiailag kockázatmentes lenne a termék akkor is helyt állna ez a vád, hiszen a gyermekek lelki, szellemi fejlődésének egészsége is legalább ugyanolyan fontos, mint a testi.

A cég honlapján külön gyerekeknek szóló részleg található, ahol az olvasható: “a Carmen Liu Kids a transz lányok és a nem bináris gyerekek számára könnyíti meg az utat. Mi vagyunk a világ első cége, amely meghallgatja a gyerekeket, akiknek szükségük van ilyen termékekre. Minden egyes termék azért van itt, hogy a gyerekeknek ugródeszkát nyújtson az önmegtaláláshoz”.

Azonban a weboldalon nem tüntetik fel, hogy milyen súlyos következményei lehetnek az alsóneműk hosszú ideig tartó viselésének.

A webshopban egy csomag is megvásárolható, amely tartalmaz rejtvényeket, kifestőket tanulnivalóval, és két személyes levelet, amelyet maga Carmen írt a gyereknek és a szülőnek.

“A pozitív változás felé vezető minden lépésnek kicsinek kell lennie. Egyszerre csak egy lépés. A CARMEN LIU KIDS Activity Pack elindítja az érzelmi utazást, miközben időt ad arra, hogy minden egyes lépést úgy dolgozzanak fel, hogy közben szeretve és megerősítve érezzék magukat az identitásukat megváltoztató személyek. Amikor készen állsz a következő lépésre, mi itt leszünk, hogy megadjuk az ugródeszkát. Az alsónadrágok és a pólók készen állnak, amikor szükséged lesz rájuk” – írják a weboldalon a gyermekek megrontását célként kitűzve.

Azonban a transznemű divattervező nem csak kisfiúknak, hanem kislányoknak is forgalmaz ízléstelen “erotikus, csipkés melltartót” ami valóban prostituálja és megfertőzi, szegény összezavart gyermekeket.

Sajnálatos módon nem ő az első aki ilyen gonosz és elmebeteg termékeket talál ki. Jamie Alexander Kanadában él a gyermekével, a 13 éves Rubyval, aki fiúnak született, de apja befolyásának köszönhetően már lánynak tartja magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Alexander (@rubiesdad) által megosztott bejegyzés

A beteg szülő elmondta, hogy fia már három éves korában, pont abban a korban, amikor egy gyerek még mindenre kíváncsi, elkezdett érdeklődni a lányos ruhák iránt, és a strandon sem homokvárat épített, hanem szoknyát hajtogatott törölközőjéből. Ezek a nem egyedi jelnek nem mondható gesztusok elegendőnek bizonyultak Jamie számára, hogy fiát megrontsa, és saját lányos fehérneműket készítsen neki, amiből azóta már egy divatmárkát is létrehozott. Ezzel gyakorlatilag belökte fiát a transzneműség szakadékjába, ahonnan a még befolyásolható gyermekek, de úgy látszik a felnőttek is önállóan képtelenek kimászni és egészen biztosan maradandóan károsodnak egész hátralevő életükre.

ELTE – LMBTQP-lobbi mindenek felett (7-8. rész)

Újból sikerült meghiúsítani a deviánsok Andrássy úti felvonulását

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)