Szudáni szerelem: 14 késszúrással gyilkolta meg a migránsjogi aktivistát volt “párja”

A kép illusztráció

A balliberálisok vannak olyan kedvesek, hogy saját példáikon keresztül mutatják be, miért is ne kövessük az ő hibás világnézetüket. Tette ezt egy olasz lány, akit saját befogadott migránsa erőszakolt meg, továbbá egy abortuszpárti argentin, aki a biztonságosnak hitt abortusztabletta beszedésébe halt bele. Most egy francia lány állt be a sorba, ugyanis szudáni szerelme szakításuk után egyszerűen meggyilkolta. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Audrey Coignard egy 27 éves francia egyetemista lány volt, aki migránsjogi aktivistaként is tevékenykedett. Barátai szerint életét “egy egyenlő és szolidáris társadalomért vívott harcnak szentelte”.

Mint a hasonló körökben mozgó lányok esetében általánosságban tapasztalható, ő is összejött egyik védencével, egy Szudánból érkező illegális bevándorlóval. Románcuk azonban egyhamar véget ért és a lány szakított vele. A szudáni azonban mást értett a szakítás ténye alatt, mint a baloldali Franciaországban nevelkedett Audrey. Nem nyugodott bele a ténybe, ezért felkereste a Párizs melletti Saint-Ouen-ben lévő lakásában egy utolsó beszélgetésre, és 14 késszúrással nyomatékosította érveit. A lány holttestét a falnak támasztva, félig ülő testhelyzetben találták meg egy méretes vértócsában.

A migránst viszonylag gyorsan elfogták, 20 év börtönbüntetésre ítélték, ugyanakkor a liberális jogvédelem a tárgyalások alatt is megjelent. Azzal érvelt ugyanis ügyvédje, hogy enyhítő körülményként figyelembe kell venni, hogy a migráció során a szudáni súlyos traumákat szenvedett.

11 migráns erőszakolt meg egy lányt Németországban, az ügyészség szerint nincs miért letartóztatni őket

Hamburgi mindennapok: újabb migráns által elkövetett nemi erőszak

(Gerilla nyomán Szent Korona Rádió)