Nem akarták beengedni a férfit a női öltözőbe, megbüntethetik a sportlétesítményt Hollandiában

Azon testkép- és identitászavaros személyek, akik transzneműnek vallják magukat, folyamatosan többletjogok akarnak kiharcolni saját maguk számára. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy fitneszközpontban a női öltözőt akarta használni egy, papíron nő, de biológiailag még külső jegyeiben is férfi Hollandiában. A személyzet azonban megtiltotta számára, hogy belépjen a helyiségbe, ugyanis – teljesen érthető okokból, magyarázatuk szerint – nem akarták kitenni a nőket annak, hogy a magát nőnek valló férfit meztelenül kelljen látniuk.

A megsértődött transz ekkor kiverte a balhét, saját transzöltözőt követelt, azonban a létesítmény ezt is elutasította, és felajánlották neki, hogy öltözzön át a wc-ben. Ennek következtében a “férfinő” diszkriminációra hivatkozva panaszt tett az állami esélyegyenlőségi testületként működő emberi jogi hatóságnál.

A szervezet természetesen nem a normális életet folytatók mellett állt ki, hanem kihangsúlyozta, hogy a holland jog szerint a nemváltoztató műtét nem szükséges már ahhoz, hogy valakit ellenkező neműnek ismerjenek el. A döntésben kifejtették, hogy nem lehet különbséget tenni a cisz nők (olyan nők, akik azonosulnak a természetes biológiai nemükkel) és a transznemű nők között, és egyiknek vagy a másiknak több vagy kevesebb jogot biztosítani.

Az emberi jogi hatóság jelenleg – még – “csak” tanácsadói szerepet tölt be a nyugati országban, azonban jól ismerhetjük már a nagyvilág történéseiből, hogy nem állnak meg ennyinél. Minden esetben kilobbizzák, hogy az ő akaratuk érvényesüljön.

Hagyhatjuk azt, hogy a progresszív eszmék felfalják társadalmainkat?

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Hódít a transzlobbi: magyar munkáltatót marasztalt el az alapvető jogok biztosa

“Mi vagyunk az új normális” – üzeni a svéd transznemű iskolaügyi miniszter