Hódít a transzlobbi: magyar munkáltatót marasztalt el az alapvető jogok biztosa

Ismételt példa mutatja, hogy koránt sincs az LMBTQP ideológia a helyén kezelve hazánkban. Most egy munkáltatót marasztaltak el azért, mert nem engedte a testképzavarral küzdő férfi munkavállalójának, hogy a női kollégákat bámulja.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A hírről az ismerten nemzet- és társadalomfelforgató Háttér Társaság számolt be: az alapvető jogok biztosa szerint egy munkáltató megsértette az egyenlő bánásmód követelményeit azzal, hogy egy férfit nem engedett be a női öltözőbe. A lobbista szervezet szerint az immár Petraként emlegetett személy évek óta dolgozik a cégnél, és már hosszabb munkaviszony után jelentette be pszichológiai problémáját, melynek következtében kés alá is feküdt, és “nővé” operáltatta magát.

Ezek után többször is kérést intézett munkáltatója felé annak érdekében, hogy a nők számára kijelölt helyiségeket használhassa, ő azonban érthető okoknál fogva nem engedélyezte neki. A fránya demokrácia itt is közbeszólt, ugyanis a baloldal csak akkor hisz hangzatos, egyenlőséget hirdető jelszavaiban, ha az az ő érdekét képviseli, itt most azonban fordított volt a helyzet: a kolleginák leszavazták a Petrával(?) való öltözködést.

Ekkor azonban fellépett a deep state, és megmondta a tutit. Petra a Háttér Társaság segítségével az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Egyenlő Bánásmódért Felelős Főigazgatóságához fordult. Ők megállapították, hogy a transz nyilvánvalóan hátrányt szenvedett el. A határozatban pedig a valódi nők kérését semmibe véve az ultraprogresszív hivatal felszólította a munkavállalót, hogy számolja fel a jelenlegi helyzetet.

A Háttér Társaság nyomására a “szivárványcsaládok” is családnak számítanak az SZJA visszatérítés folyamatában

Interszexuálisnak bélyegezné a Háttér Társaság a fitymaszűkülettel születetteket?

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)