Franciafuttatással szórakoztatják magukat a migránsok

Bár a baloldal folyamatosan az ellenkezőjét szajkózza, igenis súlyos közbiztonsági problémákhoz vezet, ha egy idegen népcsoport költözik a többségi társadalom körébe. Ez a jelenség hatványozottan súlyosbodik, ha illegális bevándorlók helyzetét nézzük. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Franciaországban a migránsok újabb szórakozási módot találtak ki, melyre a legtalálóbb név talán a franciafuttatás lehet. Ez abból áll, hogy autóban ülő fiatal migráns hátterű férfiak lelassítanak a gyalogos mellett, megragadják ruháját, majd a sebesség növelésével futásra kényszerítik az esti sétáját tevő, vagy éppen hazafelé sétáló egyént. Természetesen az autóban ülők jól szórakoznak a helyzeten, azt videózzák, sőt a Twitterre is feltöltik. A felvételeken hallható, ahogyan kedélyesen ordibálják a szenvedő gyalogosnak, hogy:

“Futni fogsz! Futni fogsz!”

Az alábbi videón egy idős, francia férfit is futásra kényszerítenek. A szerencsétlen ember könyörög, hogy engedjék el, míg a bent ülők visítozva nevetnek. Amikor elengedik, a korábban megragadott áldozat borzalmasat esik; azt is levideózzák, s ezen ismét nevetnek.

Saját gyerekeiket fullasztották vízbe gondatlanságból a migránsok

Megölték a migránsok a francia veteránt, mert megvédte tőlük a feleségét

Migránstámadás a körmenet ellen Szeplőtelen Fogantatás ünnepén Franciaországban

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)