Megölték a migránsok a francia veteránt, mert megvédte tőlük a feleségét

Emmanuel Cueff, nyugodj békében!

Nem véletlenül intéztek a francia tábornokok nyílt levelet kormányuknak, ugyanis a migránshelyzet elképesztő mélységeket öltött a nyugat-európai államban. Ezúttal a nyitott határoknak egy veterán esett áldozatul, a legdrágábbat adta felesége védelmében.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Emmanuel Cueff, a 17. Műszaki Ejtőernyősezred kiszolgált szakaszvezetője és felesége egy étteremben étkeztek, amikor egy 6 főből álló banda nekiállt verbálisan bántalmazni a nőt. A 49 éves veterán asszonyának védelmére kelt, melyen a barbárok feldühödtek, és miután Cueffék elhagyták a vendéglőt, annak parkolójában rájuk támadtak. A veteránt levitték a földre, és a fejének ütlegelésébe kezdtek, közben a feleséget is megtámadták, akit szintén súlyosan megvertek.

Végülis az asszony ki tudta hívni a rendőrséget – a franciák félelmét mutatja, hogy senki más nem tette ezt addig meg -, de ekkor férje már eszméletlenül feküdt, majd a kórházba szállítás után nem sokkal meg is halt.

Az áldozatra tömegek emlékeznek szülővárosában. Ahogy az egyik fiatal fogalmazott,

“Ő egy jó állampolgár volt, egy jó francia. Egy katona, aki értünk kockáztatta az életét. És most azért vesztette el, mert a feleségét védte ezek ellen a mocskok ellen…”

(Gerilla nyomán Szent Korona Rádió) 

Új bűnözési forma terjed Franciaországban: kihívják, majd megtámadják a rendőröket a migránsok

Gyerekek is megsérültek a keresztényellenes antifa támadás közben Franciaországban