Működésbe lépett az “érzelemrendőrség” is Észak-Koreában

A baloldali diktatúrák, legyenek azok liberalizmusból, vagy kommunizmusból eredőek, minduntalan elképzelhetetlenebbnél elképzelhetetlenebb intézkedésekkel állnak elő. Észak-Korea is tipikusan az az ország, ahol egy sorozat megtekintése miatt kivégeznek egy gyereket, és a pedofil diktátor életszínvonalát a kábítószerkereskedelemből tartják fenn. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Most a kommunista országban a gondolatrendőrség után – bár ideiglenesen, de – működésbe lép az érzelemrendőrség is. Az intézkedéseket Kim Dzsongil pokolra szállásának 10. évfordulója alkalmából vezetik be, melyek szerint:

“A gyászidőszak alatt nem ihatunk alkoholt, nem nevethetünk, és nem folytathatunk szabadidős tevékenységeket”

– mondta a Radio Free Asia (RFA) rádiónak egy észak-koreai lakos.

Tehát a lakosoknak a boldogság legkisebb jele nélkül kell élni életüket. A semleges ábrázat azonban a nem elfogadható viselkedési formák közé tartozik, ugyanis a rendőröknek azt az utasítást adták, hogy akik nem tűnnek eléggé feldúltak Il halála miatt, azokat vegyék elő.

Az országban továbbá az éhínség is egyre nagyobb mértéket ölt, jelenleg a gyászidőszakot kívánják felhasználni a lakosság csillapítására, ugyanis a kötelező szomorkodás mellett az éhezők etetését is kiadták a lakosságnak mint kötelező intézkedést. A polgári csoportokat és az állami tulajdonú vállalatokat arra kötelezték, hogy a gyász ideje alatt gondoskodjanak a szegénységben élőkről.

A boldogtalan ember kora – Mi is az a minőségi éhezés?

Technokrácia + kommunizmus = időjárásmódosítás a Kínai Kommunista Párt 100. “szülinapján”

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)