Kivégeznek egy gyereket Észak-Koreában a Squid Game becsempészése miatt

A kép az említett sorozatból származik.

Az észak-koreai rezsim emberiség ellen elkövetett bűnei hatalmasak. A lakosság szellemtelenségben, folytonos terrorban és mélyszegénységben tartásával szinte ellehetetlenítik az élet bárminemű átélését. Az ott élők számára még a vallás sem jelent kiutat, nagyrészük nem is tud róla, hogy egyáltalán létezik. Most pedig egy sorozat becsempészéséért halálra ítéltek egy fiatalkorút. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A diák a valamivel lazább diktatúrában, Kínában járt, ahonnan visszatérve egy elrejtett adathordozón sikerült beszállítania a Squid Game nevű dél-koreai sorozatot hazájába. Elővigyázatlansága folytán azonban lebukott, ugyanis elkezdte iskolájában terjeszteni. Számos diáktársa vásárolta meg tőle a másolatokat, így nem csak ő került bajba. A kommunizmus ember- és életellenes uralma folytán így most a kivégzőosztag előtt végzi, akik egyszerűen sortüzet fognak ráereszteni.

Több diáktársát is előállították a Koreai hatóságok, akik közül egyet életfogytiglani börtönbüntetésre, másokat pedig évekig tartó kényszermunkatáborra ítéltek. Helyi információk szerint azonban nem csak a fiatalokat érték retorziók, ugyanis az igazgatót és több vezető személyt bányákba internáltak.

A híresztelések arról is beszámoltak, hogy jelenleg a tanárok nagy része attól retteg, hogy az ő diákjaik is vettek másolatot, ami által ők is veszélybe kerülhetnek.

Észak-Koreában a nyugati típusú országok termékei tiltólistán vannak, akit mégis csempészésen kapnak, súlyosan megbüntetik. A mostani kegyetlen eljárásra pedig az új törvénykezésnek köszönhetően kerülhetett sor, mely kimondja, hogy “reakciós” magaviselet miatt kiskorúakat is felelősségre vonhatnak. займ срочно онлайн

Kábítószer és terror: ez Észak-Korea valódi arca

“Cuties” észak-koreai módra – avagy amikor pedofil a diktátor

(DailyMail nyomán Szent Korona Rádió)