“Cuties” észak-koreai módra – avagy amikor pedofil a diktátor

Miközben az ország nagy része éhezik és a tisztességes megélhetés csak álom az ott lakók számára, addig Észak-Korea “bölcs” vezetői kislányokon élik ki bűnös hajlamaikat. Egyetlen felmentési lehetősége van a “kiválasztott” lánynak, ha családja nem megy át az átvilágításon, ugyanakkor azt jól tudjuk, hogy ebben az esetben mi a legvalószínűbb következmény…

Erről mesélt részletesen vlogjában a 27 éves menekült lány, Yeomni, aki jelenleg az Egyesült Államokban él, és emberjogi aktivistaként tevékenykedik. Elmondta, a lányokat az iskolákból “castingolják”, 12-13 évesen. Hogy éppen kik számítanak vonzónak, azt mindig az éppen aktuális “bölcs vezér” ízlése dönti el, de a jó mozgású és jó hangú lányok általában előnyt élveznek társaikkal szemben.

A kiválasztást követi a lány családjának átvilágítása, ahol meggyőződnek róla, hogy mindenki rendszerhű-e, és ideológiailag “rendben van, vagy sem”. Amennyiben igen, akkor a kislányt elszakítják szüleitől, Phenjanba szállítják, ahol alapos nevelésben részesül, mely során megtanulja, hogyan legyen igazi “örömlány”.

Ez alatt az idő alatt egyáltalán nem léphet kapcsolatba a külvilággal. Ennek ellenére a legtöbb család örül, ha kiválasztják gyermekét, mert egyrészt így a “bölcs vezér” közelében lehet, másrészt legalább van mit ennie.

A kislányokat specifikus feladatra képzik ki: van, aki csak jobb kezet masszíroz, más csak bal lábat, de olyanok is akadnak, akik csakis a vezérnek énekelhetnek, senki másnak.

Yeomni elárulta, őt is kiválasztották az örömosztag tagjának, de a családja nem ment át az átvilágításon.

A lányok 20-22 évesen már “öregnek” számítanak, ezért nyugdíjba küldik őket, ami a legtöbbször azt jelenti, hogy egy magas rangú tisztviselő feleségei lesznek.

A szervezett pedofília ezen formájáról mindenki tud, de senkit sem izgat igazán.

Korábban egyébként Kim Dzsongun felesége is az örömosztag tagja volt.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Egy harcos gondolatai: A “Csernobil” sorozat, mint antikommunista film