Technokrácia + kommunizmus = időjárásmódosítás a Kínai Kommunista Párt 100. “szülinapján”

Mint már korábban beszámoltunk róla, Kína a kommunizmus mellett egyre erősebben a technokrácia rabjává vált. A gondolatrendőrség és digitális diktatúra megvalósítását követően most az időjárást is szabályozzák, beleszólva ezzel a természet, a teremtett világ Isten által alkotott rendjébe. Hova fog tartani a jövőnk, ha az időjárást is irányítani fogják – sőt, akár fegyverként használni?

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Kínai Kommunista Párt július 1-jén, Pekingben tartotta megalakulásának 100. évfordulóját, melynek centenáriumi ünnepségére módosították az időjárást. Néhány órával az rendezvény előtt a külvárosok és a környező területek felett ezüst-jodidot juttattak a felhőzetbe, ami esőzést idézett elő. Erre pedig azért volt szükség – többek közt -, mert a számtalan gyár által okozott légszennyezési szintet csökkenteni kellett, amit az időjárás módosítsával tudtak megtenni. A délnyugati hegyekben élők be is számoltak arról, hogy a centenárium előtti napon sok rakétát láttak.

Kína a világ egyik legkifinomultabb időjárás-módosító hálózat kiépítője, melyet már a 2008-as nyári olimpia alatt is tapasztalhattak Pekingben.

A meteorológiai hatóságok műholdak, repülőgépek, mobil radarállomások és mesterséges intelligencia segítségével igyekeznek megjósolni a nedves levegő mozgását, hogy különböző műveletekkel szabályozni tudják, mikor és hol essen az eső.

A sok kísérletezgetés és csapadékmanipuláció miatt a fővárosban idén regisztrálták a valaha mért legcsapadékosabb nyarat, az átlag majdnem kétszeresét. Az esőzések hatására az évtizedek óta csökkenő talajvízszint néhány hónap alatt közel 5 méterrel emelkedett.

Amennyiben nagyobb teret kapnak és esetleg piacra is bocsájtják az időjárásmainpuláló eszközöket, nemcsak környezeti katasztrófák következhetnek be, de az államok zsarolhatóvá fognak válni, valamint a környezet teljes pusztulását eredményezhetik: például egy adott területen huzamosabb ideig nem esik csapadék.

A lehető legtöbb gyerek megrontása a Kínában megnyitott klinika célja

Ha nem vagy brutális, a helyükre kerülsz – Kínai rendőr vallott az ujgurok elleni etnocídiumról

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)