10 éve szabadon propagálják a transzneműséget is a magyar iskolákban – Akár 10-11 éveseket is megronthattak

Bár a Fidesz erősen hangoztatja, hogy az LMBTQP-lobbinak, valamint az illegális migrációnak gátat szab, megvédi a gyermekeket és a Magyar Nemzet hasábjain folyamatosan közlik az iskolákat leleplező cikkeket, azonban a valódi tetteknek a gyakorlatban alig látjuk nyomát. Számos példát tudunk erre hozni, azonban alábbi cikkünkben csak az Iskolai Élő Könyvtárra koncentrálunk. Bár az új törvény miatt már közvetlenül és nyilvánosan nem tartanak iskolákban gyermekmegrontó programokat, a kiskapukat kihasználva azóta is folytatják létrontó tevékenységüket. Cikkünkben bemutatjuk, hogy az elmúlt években hány gyermekmegrontást hoztak nyilvánosságra.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Számos alkalommal fordult elő az elmúlt években, hogy az emberek többsége nem vette tudomásul, sőt túlzásnak gondolták, hogy az erőszakos LMBTQP-lobbi iskolákban is tart úgynevezett “érzékenyításeket”. Ezeddig pedig a különböző deviáns szervezetek büszkén hirdették, hogy ők gyermekeknek, sokszor akár általános iskolásoknak tartanak foglalkozásokat. взять займ на карту без проверки

Röviden az Iskolai Élő Könyvtárról

A program szervezői könyveknek nevezik magukat, ugyanis szerintük mindegyikőjük valamilyen különleges történettel rendelkezik. A homoszexuális témákat olyan fontos problémák közé csempészik be, minthogy miként segíts a látássérülteken, mozgássérülteken és egyéb testi vagy szellemi fogyatékosságban szenvedőkön. A kontaktuselméletre építenek, tehát szerintük a diákoknak találkozniuk kell különböző „kirekesztett” csoportok tagjaival. Már a megfogalmazásuk is teljesen abszurd, mivel az általuk felvonultatott csoportok 90%-át nem közösíti ki senki. Ki lenne az, aki egy vak embert, vagy egy mozgássérültet hátrányosan különböztetne meg? Itt is azt láthatjuk, hogy azon csoportok közé csempészik be a homoszexuális propagandát, akik felé ténylegesen érzékenységgel kell fordulnunk (vakok, fogyatékosok, hajléktalanok).

Fő attrakcióik közé tartoznak a migránsok és LMBTQP személyek (köztük transzneműek). Az általuk szervezett „érzékenyítés” 3 tanórából áll. Az első órán a program vezetői saját interpretációjukban elmondják a gyermekeknek, hogy mi is az a diszkrimináció, és felmérik, hogy a diákok mekkora mértékben toleránsak velük szemben. Ezen beszélgetés során belesulykolják a diákokba, hogy ismereteik hiányosak, és nem helyes az, amit gondolnak, ha az szembe megy a balliberális felfogással. A második órán a diákok kis csoportokban egyenként beszélgetnek egy-egy „könyvvel”. Majd a levezető órán összegzést készítenek, legtöbbször plakátok formájában. Az IÉK igen serényen posztol Facebook oldalára, ahol láthatjuk, hogy már 7. osztályos diákok között is terjesztették az LMBTQP-lobbit. 2012 óta járnak be iskolákba. Ők nem „csak” az elfogadásról beszélgetnek a gyerekekkel, hanem

nyíltan beismerik, hogy tájékoztatják őket a nemváltó műtétekről, hormonkezelésekről, és korábban a nemváltó okmánycserékről is:

Milyen intézményekben tartották meg programjukat?

Országszerte látogattak különböző (oktatási) intézményeket, a budapestiek többek közt a következők:

  • Corvin Mátyás Gimnázium (többször ellátogattak ide)
  • József Attila Gimnázium (többször ellátogattak ide)
  • Kispesti Deák Ferenc Gimnázium (többször ellátogattak ide)
  • Alternatív Közgazdasági Gimnázium
  • ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium
  • Vécsey János Leánykollégium
  • Szabó Lőrinc Gimnázium
  • Lauder Javne Zsidó Közösségi Iskola
  • Zrínyi Miklós Gimnázium
  • European Youth Centre Budapest

Valamint megjelentek a következő eseményen is: Új kihívások – Okos megoldások – Észak-Budapesti Tankerületi Központ, Pedagógiai Napok.

A vidéki gyermekeket sem kímélték, sőt, nemcsak középiskolákban, hanem általános iskolákban is megjelentek:

  • Budaörs – Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola
  • Nyíregyháza – Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakközépiskola
  • Miskolc – Miskolci Görögkatolikus Roma Szakkollégium.
  • Szentendre – Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola
  • Tiszavárkony – Endre Király Általános Iskola
  • Székesfehérvár – az iskola nevét nem tették közzé, azt viszont igen, hogy hetedikeseknek adtak elő
  • Veszprém – az iskola nevét nem tették közzé

Általános iskolások érzékenyítése

Bár már hosszú évek óta fenn vannak bejegyzéseik, miszerint általános iskolákban is terjesztették az LMBTQP propagandát, a Fidesz csak ezen évben hozta meg a gyermekvédelmi törvényt, és még az is elégtelennek minősül, ugyanis csupán látszatintézkedést folytat a deviánsokkal szemben. Fontos kiemelni, hogy 12-13 évesek számára adják tudomásul, mi a folyamata a – jelenleg illegális – nemátalakításnak, annak jogi “kiskapuinak”. Íme néhány kép a gyermekmegrontó programjukról:

Székesfehérvári hetedik osztályosok

Mit “tanulnak” a résztvevők az “érzékenyítésen”?

A résztvevőkkel készíttetni szoktak összefoglaló plakátokat, amelyeken vizualizálják a látottakat, hallottakat. Ezek közül mutatjuk meg a legszembeötlőket.

Zrínyi Miklós Gimnázium
Corvin Mátyás Gimnázium

Szabó Lőrinc Gimnázium

Ezt mondjuk évek óta! Újabb iskoláról derült ki, hogy rendszeresen LMBTQP “érzékenyítéseket” tartanak a diákoknak

Gyermekeket rontott meg a magyar iskola, el is dicsekedett vele

Negyedikeseknek is kijutott az LMBTQP “érzékenyítésből” Budapesten

Divat buzinak lenni – szörnyű a magyar diákok önképe

(Szent Korona Rádió)