Ezt mondjuk évek óta! Újabb iskoláról derült ki, hogy rendszeresen LMBTQP “érzékenyítéseket” tartanak a diákoknak

Jól emlékszünk rá, hogy amikor még a nagy múltú Patrióta.info először beszámolt arról, hogy az ELTE tanárszakosainak LMBTQP “érzékenyítéseken” kell részt venniük, akkor azt mekkora hitetlenkedés fogadta. A nemzeti oldali szervezetek évek óta arra próbálják felhívni a nagyközönség figyelmét, hogy a deviáns lobbi nemcsak fenyegetés az iskolákra, hanem szervesen jelen van a liberálisabb beállítottságúakban. Most egy újabb budapesti gimnáziumról kerültek információk napvilágra.  

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az Eötvös József Gimnáziumról adtak hírt először a napokban a médiumok, és mivel a bűnt nem lehet véka alá rejteni, így a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumról is kiderült, hogy beállt a progresszivitást támogatók sorába. Az egyik diák számolt be arról, hogy részt kellett vennie az intézményben szervezett LMBTQP “érzékenyítő” foglalkozáson.

A diák állításait képekkel is alátámasztotta. Az elsőn az látható, hogy az osztályteremben a táblán az LMBTQ betűk fogalmi magyarázatai mellett az aszexuális, a demiszexuális és az alloszexuális szavak szerepelnek. Továbbá a Labrisz Leszbikus Egyesület weboldala, illetve az ügyfélfogadási ideje is látható a felvételen.

A második képen két – a gyerekeknek kiosztott – szituációs gyakorlat szerepel:

“Tomi 16 éves, két apukájával él (Ödön és Ernő). Egy nap azzal megy haza, hogy az iskolában a többiek azzal csúfolták, hogy »buzik a szülei«. Játsszátok el a beszélgetést a szülőkkel.”

“Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet.”

Az esettel kapcsolatban a Magyar Nemzet megkereste a gimnázium igazgatóját, a következő kérdéseket tették fel neki: az intézmény vezetősége tudott-e ezekről a programokról, kik tartották az órákat, a foglalkozást tartó személyek/szervezetek kitől kaptak engedélyt, jelenleg folynak-e hasonló programok, valamint hogy mikor kezdték el az érzékenyítést az intézményben?

Pappné Lukács Ágnes a kérdésekre a következő választ adta:

“Tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre.”

Megkeresték a Labrisz Leszbikus Egyesületet is, ők azonban nem válaszoltak.

A kormánymédia hírportáljai az esetekről úgy számolnak be, mintha nem tudtak volna a szervezetek létezéséről egészen eddig. Ugyanakkor a Labrisz Leszbikus Egyesület a Szimpozion Egyesülettel 2000 óta működteti az iskolákban LMBTQP-propagandát folytató Melegség és megismerés programjait.

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió) 

Olyan LMBTQP terror jön Olaszországban, hogy még a Vatikán is tiltakozik