Negyedikeseknek is kijutott az LMBTQP “érzékenyítésből” Budapesten

Az elmúlt húsz évben alattomosan, a kormányzatok szemhunyása mellett a különböző LMBTQP szervezetek behatoltak az iskolákba, és több száz, ha nem ezer gyermek önképén ejtettek sebet, sőt, akár véglegesen tönkretették életüket. Több iskoláról is bászámoltunk korábban (itt, itt és itt), ahol rendszeresen hajtottak végre “érzékenyítéseket”, a legutóbb kiderült eset azonban minden határt túllép, ugyanis 4-es diákoknak tartottak deviánsokkal foglalkozó programot. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az LMBTQP “érzékenyítéseknek” egyetlen közös pontjuk mindenképpen van: az iskolák, a megszervező tanárok azért, hogy semmiféle ellenállás ne jöhessen létre, a szülőket nem tájékoztatják az eseményekről, így a diákoknak mindenképpen kötelező rajta részt venniük, ugyanis ők a későbbi megbélyegzéstől való félelmükben nem merik azt mondani, hogy eltávoznak az agymosó programokról.

Egy negyedikes gyermek végképp nem fog ellent mondani tanítójának, ugyanis az mint egy tekintély szerepel életében, így amit tőle származónak lát, jónak gondolja. Ezt használta ki Budapest XIII. kerületének egyik, eddig meg nem nevezett gimnáziuma. Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy akinek információja van arról, mely intézményben történt az alábbiakban ismertetett gaztett, jelezze az Egyetemi Ellenállás bejelentésre szolgáló felületén. 

Sajtóértesülések szerint az említett intézményben egy helyettesítő tanító bevitte negyedikes kisdiákoknak a Soros György támogatását élvező Labrisz Leszbikus Egyesület kiadványát, a Meseország mindenkié című LMBTQ-“érzékenyítő” mesekönyvet, hadd ismerkedjenek a tanulók a “mássággal”. A tanító előzetesen sem az iskolát, sem a szülőket nem tájékoztatta magánakciójáról.

Egy szülő, akinek a lányának sajnálatosan át kellett élnie az agymosást, a következőket nyilatkozta:

“Véletlenül derült ki nálunk ez az egész. A lányom egy újságban rámutatott a Meseország mindenkié című mesekönyv borítóképére és azt mondta: »én ezt a mesét ismerem, apu, a szőke hajú tanító néni hozta be nekünk, nézegettük, olvasgattuk«. Teljesen kiakadtam! Ha nem a nyári szünetben derül ez ki, akkor bementem volna az iskolába, de már szünet volt, az eset a tanév utolsó napjaiban történhetett. Az háborít fel leginkább, hogy mindez a tudtunk, megkérdezésünk nélkül történt. Ráadásul a könyv tartalmához semmiféle magyarázatot nem fűzött a helyettesítő tanító, így teljesen magukra voltak hagyva a gyerekek az új információkkal. Még szerencse, hogy már korábban beszéltem a lányommal a témáról a saját értelmi és érzelmi szintjén, így nem efféle LMBTQ-propagandaanyagok alapján szerez róla tudomást, de ez akkor is nagyon kellemetlen.” 

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)

LMBTQP propagandát vinnének be a hazai iskolák alsó tagozatosainak óráira

New Yorkban önkielégítésre tanítják a 6 éveseket az iskolában