Divat buzinak lenni – szörnyű a magyar diákok önképe

Az USA-ban a fiatalok 15,9%-a nem tudja eldönteni magáról, hogy melyik nemhez tartozik, ugyanis az egyre jobban erőltetett LMBTQP-lobbi tönkreteszi a fiatalok önképét, ezáltal identitásaikat is. Sajnos az erőszakos nyomulás, a filmekben sugárzott ál-értékrend és a homoszexualitás divattá válása miatt a magyar fiatalok körében is egyre jobban romlik a helyzet. A hazai állapotromlást jól tükrözi az egyik budapesti gimnáziumban végzett “érzékenyítő” kérdőívfelmérés is. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A tavasz folyamán – az új pedofiltörvény bevezetése előtt – a budapesti Eötvös József Gimnáziumban megkezdték a nyílt propagalását is az LMBTQP ideológiának. Ez az iskolaújságon keresztül valósult meg egy kérdőív formájában, melynek keretében az iskolában tanulókat nemi identitásukról faggatták. A felmérés igen jól megmozgatta a diákságot, ugyanis a közel 900 főnek több mint 1/3-a kitöltötte a propagandista kérdőívet.

A válaszokból jól kirajzolódik, hogy hazánkba még nem tört be oly nagy erővel a transzlobbi és társai, ugyanis a válaszadók 93,3 százaléka vallotta magát ciszgendernek (vagyis a saját nemével azonosulónak), 3,4 százaléka nem bineáris (a nemi identitását különböző módon kifejező) személynek, 0,3 százalékuk transzneműnek, 0,3 százalékuk interszexuálisnak, a maradékuk pedig jelezte, hogy jelenleg folyamatban van a genderidentitásuk kialakulása.

Problémákat a szexuális orientáció témakörében fedezhetünk fel, ugyanis kiderült, hogy csupán 70,7 százalékuk heteroszexuális, 12,3 százalékuk biszexuális, 3,1 százalékuk homoszexuális, 2 százalékuk aszexuális, 0,8 százalékuk pánszexuális, 0,8 százalékuk queer, a maradék 6,1 százaléknak pedig még nem alakult ki a szexuális irányultsága.

Ahogyan azt az ilyen eseteknél már megszokhattuk, a gimnázium igazgatója természetesen a toleranciával burkolódzott. A Magyar Nemzet megkereste az Eötvös József Gimnázium igazgatóját, hogy tudott-e a diákok által elindított közvélemény-kutatásról, valamint ki engedélyezte a kérdőív közzétételét a suliújság szerkesztőinek. Moss László közölte: az április 30-án kiküldött kérdőív ügyében az újság tanárszerkesztője – aki egyben felelős vezetője is a szerkesztőségnek – járt el, hiszen a korábban kiküldött kérdőíveknél is mindig az aktuális tanárszerkesztő döntött. Ugyanakkor – folyatta – mivel az iskolaújság felelős kiadója az igazgató, az elkészült cikkről a megjelenés előtt több beszélgetést folytattak a szerkesztőkkel és a mentortanárral is. Elmondása szerint a kérdőív összeállításához a diákok nem kaptak külső segítséget, hanem maguk dolgozták ki azt, mivel munkájukat „öntevékenyen”, a mindenkori mentor segítségével végzik.

Cikkünk zárásaként már csak egy üzenetet küldünk az otthonülőknek, akik nem lépnek fel tevékenyen az erőszakos LMBTQP-propaganda ellen: ez már csak rosszabb lesz, és ti is hozzájárultok tűrésetekkel a pusztuláshoz!

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió) 

Egyetemi Ellenállás: Milyen tanulság vonható le az LMBTQP lobbi nyugati térnyeréséből?