Gyermekeket rontott meg a magyar iskola, el is dicsekedett vele

Az LMBTQP-lobbista szervezetek 20 éve működnek nyíltan hazánkban, így számos iskolába eljutottak a gyermekek világnézetét átformálni. Törökbálint alpolgármestere számolt be arról, hogy a helyi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum tanulói számára szervezett az iskola “érzékenyítő” programot. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az ebben az iskolában tartott gyermekmegrontó programokat nem osztályokra lebontva tartották a legnagyobb LMBTQP szervezetek, hanem nagy előadás formájában valósították meg, melyen a diákok számára az intézmény kötelezte a részvételt.

Az alpolgármester – akinek egyik gyermeke is az iskola tanulója – elmondta:

“Az érzékenyítő programokra a visszajelzések alapján egy transzvesztitát is meghívtak, aki az élettörténetét és gondolatait mesélte el az intézmény diákjainak. Mivel azonban a gimnáziumnak hatosztályos része is van, az előadásokat nemcsak a nagyobbak, hanem akár a 13 éves gyerekek is hallhatták.”

A helyzet egyre súlyosabbá válását az is jól megmutatja, hogy az oktatási intézmény egyáltalán nem szégyellte tetteit, ugyanis Facebook oldalán is meghirdette, majd el is dicsekedett a két napos rendezvénysorozattal, bár a szülőket külön semmilyen formában nem tájékoztatta. Ebből következően a gyermekeknek egy kényszerített agymosáson kellett jelen lenniük. Ezek után mondja valaki, hogy hazánkban nincsen jelen a liberális és LMBTQP véleménydiktatúra.

Jelen esetben is jól láthatjuk, hogy olyan fontos témák közé, mint a fogyatékosokhoz való hozzáállás, csempészték be a genderideológiát:

Természetesen a Magyar Nemzetnek a fideszes alpolgármester – nehogy megsértse a deviánsok érzéseit – elmondta, hogy nem a homoszexuálisok jelenlétével van a baj, csak előtte tájékoztassák a szülőket, ha “érzékenyíteni” szeretnének. Külön kiemelte, hogy Magyarország egy igen befogadó és elfogadó ország, ahol lényegében minden devianciának megvan a létjogosultsága.

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió) 

Divat buzinak lenni – szörnyű a magyar diákok önképe