Migránsok és a médiamanipuláció: cigifüstöt fújtak a gyerek szemébe, hogy sírjon

A migrációs válság kezdete óta számos olyan esettel találkozhattunk, hogy a baloldali média az emberek manipulálásának céljából hamis, vagy kontextusából kiragadott képeket közölt. Nincs ez most másképpen a lengyel határon sem, miközben tömegek szakították át ma hajnalra virradóan a határzárat, addig az erőszakos illegális bevándorlókat mosdató felületek hamisított felvételeket gyártottak, esendőként, és segítségre váróként beállítva a valójában állatias kegyetlenséggel Európára özönlő embertömeget. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A korábbi esetekből kettőt emelnénk ki, 2020 márciusában a görög határon bántalmazták saját gyermekeiket a migránsok, hogy sírni kezdjenek, majd a sajtó munkatársai elé vitték őket, továbbá jól emlékezhetünk arra a hazai esetre, amikor 2015-ben egy migráns családról kerültek fel képek, ahogyan a magyar rendőrök “vegzálják” őket a vonatsíneken, ugyanakkor később kiderült, hogy a migránsok színjátéka és a baloldali média manipulációs céllal összeállított anyagának hazugsága volt, és valójában semmilyen bántalmazás nem történt.

A magyarországi eset. Színjáték az egész…

Most a lengyel-belarusz határról hozhatunk egy ugyanilyen eseteket. A határzárat áttörni készülő migránsok egy gyermeket használtak élő pajzsként maguk előtt, ezzel valószínűleg nemzetközi médiabotrányt kívántak volna kirobbantani abban az esteben, ha a katonák és rendőrök erőszakot alkalmaznak ellene is. Továbbá egy másik gyermeket is felhasználtak inváziós céljuk elérésére, ugyanis cigarettafüstöt fújtak a fiú szemébe annak érdekében, hogy az könnyezni kezdjen, és úgy tudják beállítani a helyzetet, mintha a karhatalmi erők arcon fújták volna könnygázzal.

A baloldali média természetesen azonnal felhasználta a képet azért, hogy a lengyel hatóságokat brutálisnak, és gyermekbántalmazónak állítsák be:

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió) 

Megérkezett a fehéroroszok által lengyel határra terelt migránshorda, megostromolták a határzárat

Olaszország: 13 éves kisfiút erőszakoltak meg migránsok