New Yorkban önkielégítésre tanítják a 6 éveseket az iskolában

Az Amerikai Egyesült Államokban már az iskolás korosztály sincs biztonságban az LMBTQP és különböző progresszív ideológiáktól. Számos “érzékenyítésnek” nevezett agymosáson esnek át tanulmányaik alatt. Ezen foglalkozások néhány esetben nagyobb hangsúlyt kapnak, mint a valódi tudást biztosító tananyag. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Egy animációs kisfilmet mutatott be a New York-i elitiskola, a Dalton School tanára az elsősöknek egy felvilágosító óra keretében. Az iskolában minden évfolyamnak tartanak egészség-órákat, melyeken a nemiséggel kapcsolatos témák is szóba kerülnek. Az órákat Justine Ang Fonte tartja, aki korábban már botrányba keveredett, amikor egy másik elitiskolában részletes pornótanfolyamot tartott középiskolásoknak.

Akkor olyan fogalmakkal ismertette meg a diákokat, mint a „gruppen”, „milf”, „anális” és hasonlók, de bemutatott különféle pornós műfajokat is,

melyek között még a BDSM is szerepelt.

A diákok nem értették, miért van szükség a nő túlkapására, kifejezték elégedetlenségüket, miszerint ez nem az iskolába való. A szülők is felháborodtak, ugyanakkor Fonte munkáltatója, egy másik elitiskola megvédte az előadót. Szóvivőjük szerint a tanfolyam fontos tudást ad a diákoknak a testpozitivitással, a beleegyezésen alapuló szexszel és a különböző határok megértésévek kapcsolatban.

Most pedig ismételten Fonte verte ki a biztosítékot a szülőknél felelőtlen viselkedésével, ugyanis 5-7 éves elsősöknek mutatott be egy saját maga által készített kisfilmet, amiben a szereplők elmagyarázzák, hogy mi az a maszturbáció.

„Héj, hogy lehet, hogy néha megnő a péniszem és az ég felé mered?” – kérdezi a kisfilmben egy kisfiú. Majd hozzáteszi, „néha megérintem a péniszem, mert jó érzés”. Egy másik szereplő, egy kislány pedig azt mondja, néha, amikor a fürdőben vagyok, vagy anyukám már lefektetett, én is megérintem magamat ott. Ezután a felnőtt szereplő elmagyarázza a gyerekeknek, hogy a nemi szerveiknek milyen részei vannak, melyeket jó érzés lehet megérinteni, de ezt soha ne tegyék nyilvános helyen.

A kisfilm azonban nem “csak” a gyermekek szexuális fejlődését teszi tönkre, ugyanis tökéletes propagandaanyag a rasszok közötti keveredéssel kapcsolatos “érzékenyítésekhez” is , ugyanis a felnőtt szereplőről kiderül, hogy a gyerekek anyja.

A szülők felháborodása után Fonte azzal védekezett, hogy a videó valójában csak arra tanította a gyerekeket, hogy ne fogdossák magukat mások előtt, és egyszer sem használta azt a szót, hogy „maszturbálás”.

A Dalton School szóvivője a New York Postnak az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy az iskola egészségügyi tantervének részeként a Gender & Bodies (nemek és testek) órák életkornak megfelelő tananyagot tartalmaznak, melyek összhangban vannak az országosan elismert módszertanokkal és szabványokkal.

Egy másik órán szó volt a molesztálásról, és a beleegyezéses szexről. Ennek keretében Fonte felhívta a diákok figyelmét, hogy mielőtt szüleik, nagyszüleik megölelik őket, azoknak engedélyt kell rá kérni tőlük, különben nem a gyermek akarata érvényesül az adott helyzetben.

Nagy valószínűséggel azonban nem “csak” önkielégítésre tanítja a gyermekeket, hanem a szexuális aktusra is, ugyanis a saját készítésű kisfilmjei között találhatunk egy ilyen tematikájút is.

Ennek az embernek semmiképpen sem szabadna gyerekeket tanítania. Ironikus módon épp ő tanítja beleegyezésre a gyerekeket, de a szülők még soha nem egyeztek bele, hogy első osztályosokat szexualitásról és transzneműségről oktassa, tette hozzá az egyik anyuka.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió) 

Az iskolai LMBTQP érzékenyítések szülői ellenállással igenis megakadályozhatók

Egyetemi Ellenállás – Ilyen a liberális érzékenyítés a magyar egyetemek falai között (III. rész)

LMBTQP propagandát vinnének be a hazai iskolák alsó tagozatosainak óráira