Hiába az EP határozata, a román ortodoxok kiállnak a házasság szentsége mellett

Míg a svéd evangélikus egyház transzneműnek nyilvánítja magát, a német katolikusok a homoszexuális házasság mellett teszik le voksukat, Pozsonyban ökumenikus istentiszteletet tartottak az LMBTQP közösségekért és az anglikán templomokban BLM és feminista szobrokat helyeznek a szentek helyére, addig az ortodox egyház szilárdan kiáll az Igazság mellett, és védelmezi a házasság szentségét.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az Európai Parlament kedden szavazattöbbséggel elfogadott egy határozatot, mely szerint a tagállamoknak mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a homoszexuálisok élettársi és házasodási jogát szabaddá tegyék, engedélyezzék. Továbbá arra is köteleznék a tagállamokat, hogy a másik EU-s országban megkötött deviáns házasságot fogadják el. Románia ezáltal különösen az LMBTQP-lobbi célkeresztjébe került, ugyanis ott még igen magas a normalitás társadalmi támogatottsága.

Mindennek következtében Vasile Banescu ortodox pátriárka nyíltan kiállt az isteni igazság mellett, és kijelentette, hogy:

“Házasságot csak egy férfi és egy nő köthet!”

Hozzátette: a keresztény egyházaknak és a többi romániai vallási felekezetnek ez a természetes álláspontja azon az egyetemes erkölcsön alapul, amely a múlt, jelen és jövendő minden egészséges társadalmának fundamentumát képezi.

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió) 

Ezért kell az LMBTQP-lobbi ellen harcolni: transznemű püspök kinevezése és homoszexuálisokat megáldó papok veszélyeztetik a kereszténységet