Ezért kell az LMBTQP-lobbi ellen harcolni: transznemű püspök kinevezése és homoszexuálisokat megáldó papok veszélyeztetik a kereszténységet

A progresszivizmus képviselői sajnos a keresztények közé is beférkőztek. Hiába a bibliai tiltás, a németországi papok egy része továbbra is lázad, és megáldja a homoszexuális kapcsolatokat, az amerikai evangélikus egyházban pedig transznemű püspököt neveztek ki. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Hittani Kongregáció két hónappal ezelőtt állást foglalt, melyben megtiltották a katolikus papok számára a homoszexuális és egyéb LMBTQP kapcsolatok megáldását. Azonban több németországi pap megy továbbra is szembe az isteni renddel, az evangéliumi szeretettant félreértelmezve. Jan Korditschke berlini jezsuita tiszteletes a következő blődségekkel védte meg álláspontját: „Meggyőződésem, hogy a homoszexuális orientáció nem rossz, és a homoszexuális szerelem sem bűn. Ezekkel az áldásokkal szeretném megünnepelni a homoszexuálisok szeretetét, mert a homoszexuálisok szerelme jó dolog.” A homoszexuálisok szerelme, és a feléjük való tolerancia nem keresztényi cselekedet, bűnös életükre való felhívás, és a normalitáshoz való visszatérítésük lenne az. A szeretet valódi értelmezéséről, és a toleranciához való hozzáállásról korábban itt írtunk.

Az amerikai evangélikus egyház azonban a pszeudokeresztény német papokat is felülmúlja. Ugyanis a napokban egy magát nőként identifikáló férfit, Megan Rohrert választotta meg püspöknek. Rohrer elkötelezett LMBTQP aktivista, számos írásával és prédikációjával ferdítette már el a bibliai igazságokat. Az új püspököt korábbi közösségéből kiközösítették, miután bejelentette, hogy ő egy leszbikus transznő, majd a lutheránus egyetemen hallgatótársai igyekeztek segíteni rajta, ugyanis arra buzdították, hogy szabaduljon meg démonjaitól. Az egyetem LMBTQP-barát lelkésze azonban mellé állt, és bíztatására átiratkozott az intézmény “elfogadó” kampuszára.

Így immáron püspökként hirdeti, hogy hangosan és dühösen ellene kell állniuk azoknak, akik azt képviselik, hogy vannak olyan emberek, akiket Isten nem tud szeretni. Felszólalásában itt is a szeretet tanának félretematizálását láthatjuk, ugyanis Isten szereti az embert, amit azonban Ő bűnnek ítél, és ilyen az LMBTQP-életmód is, azt nem fogadja el. Azért hajol le az emberhez, hogy segítsen neki elhagyni törvénye elleni életmódját, hogy tisztaságban, szentségben élhessen Vele.

(Telex.hu és Hetek.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

A szivárványba bújt sátán a Katolikus Egyházat ostromolja – A deviánsok mellett kampányolt ismételten a mainzi püspök

Székely János püspök a genderideológia erőszakosságáról és az örök evangéliumi üzenetről

A német katolikus püspökök továbbra is a homoszexualitás egyházi elfogadását követelik