A szivárványba bújt sátán a Katolikus Egyházat ostromolja – A deviánsok mellett kampányolt ismételten a mainzi püspök

A világméretű LMBTQP lobbinak számos keresztény személyiség is behódol, hagyja magát megtéveszteni, ezzel a Szentírásban leírtakkal, isteni parancsként kinyilvánítottakkal teljes mértékig ellentmondó, és azt megtagadó hozzáállást sajátítva el. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A mainzi egyházmegye lapjában Peter Kohlgraf “Ne hagyjuk figyelmen kívül a tudományt!” címmel egy, a híveket félrevezető írást jelentetett meg. A cikkben a katolikus Egyház homoszexualitással kapcsolatos álláspontjáról értekezik, és többek között a katekizmus átírása mellett érvel. „Nem várható el a homoszexuális katolikusoktól, hogy tiszta életet éljenek” – fejtegeti a püspök, majd hozzáteszi, az Egyháznak egy olyan lelkipásztori magatartást kell alkalmaznia, amely toleráns ezekkel az emberekkel szemben. Kohlgraf arról is ír, hogy a homoszexuális párok esetében nem értelmezhetőek bizonyos fogalmak (például a szüzesség), és egyébként sem szabadon választott a hajlamuk.

A püspök egyike azon német elöljáróknak, akik lazítanának az Egyház homoszexualitással kapcsolatos álláspontján, sőt az azonos nemű párok kapcsolatának megáldásától sem zárkóznának el. Még 2020 májusában ezen deviáns irányzatot követők ki is adtak egy könyvet a homoszexuálisok házasodásáról. A könyv azt taglalja, miként lehetne megoldani, hogy az LMBTQP személyek is a házasság szentségéért járulhassanak. Az egyik író, az osztrák Volgger atya arról beszélt a könyv kapcsán, hogy számos egyházmegyében bevett szokás már a homoszexuálisok megáldása Valentin-napon, továbbá azt is hozzátette, hogy a nyugaton elért “tudományos” eredmények tükrében szükségszerű lenne az Egyház nyitása az LMBTQP személyek felé. 2019-ben a német püspöki konferencia kihirdette, hogy a normalitástól eltérő nemi identitások is természetesek, nem elvetendő formái az emberi szexualitásnak.

(Vasarnap.hu és Catholic News Agency nyomán SzKR)

Harcolnunk kell azért, hogy az egyházi LMBTQP lobbi az arianizmus sorsára jusson

A német katolikus püspökök továbbra is a homoszexualitás egyházi elfogadását követelik

A katolikus egyház hivatalos álláspontja a homoszexuális együttélésekről