Transzneműnek nyilvánította magát a svédországi evangélikus egyház

Pár nappal ezelőtt az amerikai evangélikusok megválasztották első transznemű püspöküket, a svédek ezt most új szintre süllyesztették, azzal, hogy az egész egyházukat transzneművé nyilvánították. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy nyílt levélben jelentették ezt be, melyet 943-an írtak alá papok, diakónusok és más egyházi dolgozók. A levél azon okból született meg, mert elegük lett abból, hogy “diszkriminációk” érik a transzneműeket nap mint nap.

“Egy olyan egyházból írunk önnek, amely szintén transz. Az egyház emberekből áll. Az emberek mások. Vannak konfirmáltjaink, alkalmazottaink, egyházi gondozóink, megválasztott képviselőink, nonprofit szervezeteink és más plébánosok, akik transzemberként definiálják magukat. Az egyház transzemberekből is áll. Ezért az egyház transznak írható le” – áll a levélben. 

Az evangélikusok úgy gondolják, hogy komoly gondokkal küzd a társadalom, ugyanis magukat komolynak gondoló újságok, rádiók és televíziók is helyet hagytak azon véleményeknek, melyek megkérdőjelezik a transzneműek többletjogait.

A nyílt levélbe belekeverik Ábrahám első felesége (Sára) szolgálójának történetét is. Sára meddőnek látszott, így Ábrahám nőül vette Hágárt, aki fiút szült neki, azonban miután öregségében Sára is megfogant, Hágárt az Úr parancsára elküldte. Az ő fiából, Izmaelből később nagy nép lett, Hágárt tekinti az Iszlám az ősanyjának. A történet tanúsága: Isten a hívő kitaszítottakra is gondot visel. Ezen gyönyörű történetet állítják párhuzamba a bűnös életvitelű, a lélek templomát megcsúfoló transzneműekkel. Úgy látszik, hogy a svéd evangélikusok még az átlag LMBTQP lobbistánál is jobban alul tudják múlni a teológiát.

Hágár történetéből ők ezt a keresztény tanításokkal teljes mértékig szembemenő következtetést vonják le: „(…) bármivel is találkozol, és bármit is mondanak mások, senki sem veheti el nemi identitásod és emberi méltóságod. Isten úgy szeret téged, ahogy vagy.”

Svédországban sajnos már mindennapos esetként tekinthetünk a vallásgyalázásra és ferdítésekre, ugyanis korábban a helyi állami televízió azzal rukkolt elő a Biblia tanításait sutba dobva, hogy Szűz Mária önmegtermékenyítés folytán hozta világra Jézust, továbbá ezen műsorban azt is felvetették, hogy valamelyiküknek transzneműnek kellett lennie, ugyanis az előbb említett megtermékenyítési forma (partenogenezis) során (mely legfőképpen algáknál, és még alacsonyabb rendű élőlényeknél fordul elő) az utódnak megegyező neműnek kell lennie a szülőjével.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Ezért kell az LMBTQP-lobbi ellen harcolni: transznemű püspök kinevezése és homoszexuálisokat megáldó papok veszélyeztetik a kereszténységet

(18+) Transzneműek szexuális életét bemutató brossúra került 10-12 éves gyermekek kezébe Svédországban

Két svéd városban ezentúl nem valószínű, hogy megállhatnak a vonatok, hála a migránsok agresszivitásának