Fokozódó zsidó rasszizmus Ciszjordániában: palesztin civilekre támadtak illegális zsidó telepesek

Egyre nagyobb mértéket ölt a zsidó rasszizmus az Izrael által megszállt Ciszjordániában. Illegális zsidó telepesek a cionista rezsim hadseregének támogatásával  megtámadtak egy palesztinok lakta falut, majd “tömegoszlatás” címén a katonák is az ártatlan civilek ellen fordultak.

A helyi közösség tisztviselője Ghassan Daghlas beszámolt róla, hogy támadóik az illegális zsidó telepről Yzthar faluból érkeztek, hogy megtámadják Burin városa körül található mezőgazdasági területeket. Ezen lépésükkel súlyos károkat okoztak a helyi lakosságnak, ugyanis a felgyújtott olajfa ültetvényeknek több év is kellhet a regenerálódáshoz, ezzel fontos élelmiszerforrásuktól, és kereskedelmi cikküktől fosztották meg a palesztinokat. A képviselő hozzátette hogy a zsidó telepesek az izraeli hadsereg védelme alatt érkeztek és helyi lakosokat is megtámadtak. Az izraeli katonák ráadásul a megtámadott palesztin lakosokat kezdték el ütlegelni, valamint könnygázzal fújták le és gumilövedékkel lőtték.
A megszállt területeken egészén továbbra is  folyik a palesztinok életének ellehetetlenítése, Kelet- Jeruzsálemben számos családot kiköltöztettek otthonából, és házaikat a földdel tették egyenlővé.

Izrael egyre agresszívabb lépéseiből is láthatjuk, hogy mekkora mértékben felbátorította Netanjahu kormányát azon tény, hogy az USA és több nyugati ország támogatja őket, ezáltal súlyos háborús bűncselekmények elkövetését is meg merik lépni palesztin nép ellen.

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió
támogatója (X)

 

Izrael, a világ legerőszakosabb és legtörvénytelenebb állama

Finnország ellenzi Izrael a nyugati part annektálására való törekvéseit