Orvosság az injekciós őrültségekre: elindult a ZugTáltos (videóval)

Biztos Ön is hallotta már, hogy a Szíriuszról jöttünk, Arisztotelész magyar neve Harisnyás Tóth Illés (Tutankhámon Tóth Kálmán), és hogy a földönkívüliek hoztak létre/figyelnek meg/ támadnak meg minket. Azt tudta, hogy “Szent Korona működik” és közben felforrósodik? Úgy tűnik, hogy a táltosok köztünk járnak, miközben óriási pénzt keresnek az őrültségeikkel, a “gyógyításaikkal”. ZugTáltos néven mutatjuk be a legvadabb elméleteket, amiken jót tudunk nevetni…

A Szent Korona Rádióval szoros együttműködésben elindult a ZugTáltos Facebook-oldal és Youtube-csatorna. Célunk, hogy bemutassuk azokat az elméleteket, amik bomlasztanak, hiszen csak az az “igaz magyar”, aki ezekben hisz. Aki nem vallja az őrültséget, az ügynök és áruló. Ezek az elméletek lejáratják a komoly tudományos munkákat és előadókat, mert az üres és szánalmas fantazmagória szintjére süllyesztenek mindent. Meggyalázzák a valódi történelmünket, magát a Szent Koronát és az Apostoli Magyar Királyság eszményét – hiszen ezekre ők is rendre hivatkoznak, sőt, ők akarják helyreállítani a királyságot, meg ők mondják meg, hogyan is “működik” a Szent Korona. Nyilvánvalóan beleőrültek ezek az emberek valamibe: sikertelenség, a magyar történelem, feldolgozatlan személyes frusztráltságok… Az sem mellékes, hogy például a táltosságra már egy iparág épült és hatalmas pénzeket keresnek egyesek a szélhámosságaikkal.

Hogy mennyire nem veszélytelen jelenségről van szó, azt jól mutatja az a tény, hogy a Posta Imréék szektájából már ki is emeltek egy gyereket, mert egy zavaros őrültségre hivatkozva nem engedték anyakönyveztetni több hónapon keresztül a szerencsétlen, megtévesztett és fanatizált szülők. Konkrétan személyes tragédiákért felelősek már az injekciósok. Erről az esetről itt írtunk bővebben. Az eset után fenyegetőztek is, mert az elmebaj általában nagyfokú agresszivitással párosul.

A közelmúlt egyik másik esete az volt, hogy azért támadta meg a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat Kubínyi Tamás az Álmos Király Televíziójában, mert nem június 4-ére, hétköznapra, hanem június 5-ére, hétvégére (mint minden évben) rakta a HVIM az országos felvonulását. Fenyegetőzött először, majd miután elzavarták a bolondok házába, azt a következtetést vonta le, hogy a vármegyések ügynökök (katt). Azóta 8-10. adásában foglalkozik a szervezettel, a legvadabb, egyébként már számtalanszor megcáfolt elméletekkel és rágalmakkal illetve a szervezetet, a vezetőket.

A vármegyés vezetők a Mi Magunkban mondják el, hogy megunták az őrültek ekkora szerepét a nemzeti oldalon…

Mi Magunk: Injekciósok – Felrobbantjuk az “Asszonyháti Gátat”

A Szent Korona Rádió történetében egyébként nem újdonság az elmebetegséggel szembeni harc, ugyanis több évvel ezelőtt a HuN1N1 néven futott rovatban mutattuk be az őrülteket. Most sokkal komolyabban és átfogóbban foglalkozunk a kérdéssel. A nemzeti oldal sikertelenségének egyik fő oka az, hogy az ilyen őrültek megmondó emberek lehetnek.

(Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)