Szimbolikus: Abnormalitásról szónokolt Kövér, majd kitüntette az abnormális L. Simont

A napjainkban már-már emberfeletti erővel támadó abnormalitást, gonoszságot, rombolást és hamisságot nagyon is evilági emberek evilági érdekeik táplálják – tette tisztába a sötétség erői és a világosság közötti örök harc aktuális állását Kövér László teljesen jól. Aztán bemutatta, hogy a fideszes kultúrharc és woke-al szembeni harc miért nem megy a Fidesznél: kitüntették azt a személyt az abnormalitás elleni küzdelem jegyében, aki által fenntartott múzeumban a deviáció propagálása zajlott és az illető művészi tevékenysége is önmagában már abnormális.

Valódi harc a tradicionalitásért! Ajánld fel adód 1%-át a HVIM-nek!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Országgyűlés elnöke a Székely Bálon a Pesti Vigadóban osztotta meg gondolatait a világ állásáról. Ezek sajnos elég borúsak:

“Járványok, háborúk, vérszomjas nemzetközi spekulánsok és uzsorások, országukat és nemzetüket eláruló európai politikusok és értelmiségiek; Európa tudatos gazdasági tönkretétele, pénzügyi eladósítása és társadalmi destabilizálása, egy kontinentális lakosságcserét előkészítő, szervezett illegális migráció, az európai embereket célzó, különféle eszközökkel zajló mentális agresszió, a fiataljaink nemi önazonosságát megcélzó életveszélyes lélektani és biológiai manipulációk”

– sorolta Kövér a mai helyzet jellemzőit, majd azt javasolta mindenkinek, menjenek el Erdélyben az Egyes-kő lábánál lévő kápolnába, és mondjanak el egy imát. Ez mind szép és jó, mint úgy általában a Fidesz retorikája.

Jött is azonban a narancsos megvalósítás: Beszéde után Kövér László tiszteletbeli székely címeket adott át, az egyik kitüntetett L. Simon László, a Nemzeti Múzeum novemberben kirúgott volt főigazgatója.

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel

Kirúgták a Nemzeti Múzeumtól L. Simon Lászlót, mert „olyan magatartást tanúsított, amely a munkaviszonya fenntartását ellehetetlenítette”

L. Simon László a törvénysértő és létrontó kiállítás népszerűségével dicsekszik