Miért támadjuk a turbómagyarok őrültségeit? I. rész

Néhányan értetlenkednek, hogy miért kell támadni szegény, senkinek sem ártó, vicces figurákat, akik az elméleteikkel semmi rosszat sem tesznek. Ők is magyarok és jó szándékúak – mondják, elfelejtve, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Azoknak született ez a kis összeállítás, akik nem értik, hogy miért hoztuk létre a ZugTáltost.

Már közvetlen életveszélyt okoznak 

A pohár akkor telt be nálunk és határoztuk el, hogy tevőlegesen is teszünk az őrültségekkel szemben, amikor egy kisbabát kiemeltek a családjából egy nemzetinek bélyegzett szekta miatt. Az elmélet lényege röviden az, hogy a New York-i tőzsdén minden államot, mint céget bejegyeznek, így Magyarország Kft. is van. A “Kft” tulajdona az ország állampolgárai, akiket viszont 7 éves korukban halottá nyilvánítanak, hogy csak egy ügyvéd képviselhesse őket. Ez egy roppant fárasztó és logikailag is teljesen hibás agymenés, az UCC nevű jogi mozgalomhoz köthető eszementség. Ám ebben hittek és hisznek Posta Imréhez köthető családok is, egy fiatal házaspár erre hivatkozva tagadta meg a gyermekük anyakönyveztetését. Több hónapnyi huzavona után a gyermeket erőszakkal kiemelték a családból. Tehát egy „ártatlan” és „vicces” elméletből így lett tragédia. A felelősséget senki sem vállalta azóta sem, sem Kubínyi Tamás, sem Posta Imre. Erről bővebben itt írtunk.

Bomlasztás

Nem mi vagyunk a bomlasztóak, akik bemutatjuk a túlburjánzó, emberek agyára menő őrültségeket, hanem a turbómagyarok szószólói. Ugyanis az is az őrültségek velejárója, hogy ha nem hiszed el az elméleteiket, hogy például Szíriuszról jöttünk és minden nyelv őse a magyar nyelv, akkor egyszerűen ügynök és hazaáruló vagy, aki a magyarságnak csak ártani akar. Kiirtandó leszel szemükben a nemzeti oldalról. Ezt az agresszív hozzáállást simán képviselik a legnagyobb szervezetekkel és vezetőkkel szemben is, és az internet korában sok emberhez eljutnak, nem beszélve arról, hogy az előadásaikon tapsvihart aratnak a rosszindulatúságaikkal.

Nevetségessé tesznek

Az egész közösséget megbélyegzik és mindenkit nevetségessé tesznek, aki tarsolyt venne fel, aki a Szent Koronát tiszteli és aki komolyan gondolja a magyarságát. Külsődleges jegyek alapján egy kalap alá vesznek mindenkit az ilyen zavaros elméleteket hangoztatókkal, és nehéz tőlük elhatárolni magunkat. Pedig mondjuk ki, hogy ezekkel nem lehet közösséget vállalni! A nemzeti radikális közösségünket teszik teljesen vállalhatatlanná ezek az őrültek.

Hiteltelenítenek

Vannak nagyon komoly és figyelemreméltó kutatások a történelmünk és az őstörténetünk kapcsán is, ám nagyon nehéz a valódi kutatásokat fellelni és nagyon nehéz a valódi kutatók munkája, amikor a témába úgy szólnak bele egyesek, magukat komoly „kutatónak” előadva, hogy nem felelnek meg semmilyen kritériumnak. Nem adnak meg komolyan vehető forrásokat, munkásságuk pedig sem nem logikus, sem koherens, sem megalapozott.

Minden bokor mögött összeesküvést látnak és ezeket a legprimitívebb és legostobább módon tálalják. Ezzel a konteómániával a valódi összeesküvéseket fedezik akarva vagy akaratlanul. Hiába lenne sok valódi összeesküvés leleplezve, senkit sem érdekelne, mert besorolnák ugyanúgy a sok sületlenség közé. Hiteltelenítik magukat a témákat is. Tipikus esete ennek az 5G-vel kapcsolatos elméletek, amikor egyesek szerint az 5G aktiválja a koronavírust az emberek szervezetében. Ezen elképzelés miatt meg is támadtak már nem egy adóvevő-tornyot tőlünk nyugatabbra. Most ezek után hogyan képviseljük, hogy az 5G-vel vannak valóban komoly egészségügyi aggályok is?!

Frusztrációból fakadó sovinizmus

Abban egyetértés van, hogy a románok, szlovákok stb. pszeudo (hamis) történelmet gyártanak maguknak. Elítéljük, amikor mindent és mindenkit románosítanak, vagy éppen szlovákosítanak elmebeteg koncepciók alapján. Egyébként a cigányok is gyártják már ezeket (fekete hunok cigányok voltak és a többi). Ez egy rejtett sovinizmus, és elég szerény tudású és gyenge történelemmel rendelkező népekre vall. Ha más népeknél nevetünk és megrökönyödünk rajta, akkor a magyarság köreiben burjánzó agymenéseket miért fogadnánk el? Az adott nép normális és hiteles képviselői harcolnak a saját népük körében lévő negatívumok ellen.

A románok közgondolkodássá tették az elméleteiket (dákóromán elmélet stb.), de mi ne tegyük, nem vagyunk románok! Amikor olyanokat állítunk, hogy minden magyar volt, a magyar az ősnyelv, a legrégebbi és a legnagyobb tudású nép, akkor tulajdonképpen a románok szintjére süllyedünk le!  Van nekünk rendes történelmünk, amire büszkék lehetünk. Nem vagyunk rászorulva, hogy hamisítsunk magunknak egyet, mert a végén a valós történelmünket is elveszítjük!

Tévútra visz szellemileg és vallásilag

Az egyik legnagyobb probléma, hogy a sokakban tátongó spirituális űrt töltik ki ezek az elméletek. Például a földönkívüliek kapcsán felbukkanó agymenések tipikusan olyanok, amik valláspótlékul szolgálnak. Az idegenek úgy jelennek meg, mint az Istenek (kreátor), akik létrehozták az embereket (kreatúra). Ezen elmélet legitimálja a teljes technikai őrületet is, a modern világot: okoskütyük, virtuális valóság, technikai vívmányok bálványozása, az űrkutatás mint a földi életből való menekülés ígérete. Az embereknek is földönkívülieknek tulajdonított életvitelt kellene élnie (röpködés bolygók között, biológiai halhatatlanság stb.). A tradicionális vallásoktól való teljes elszakadás ez. Teljesen eltévelyít a valós vallási megközelítéstől, csak a materiális síkon tételezi a létezést. Ez az elmélet minden magasrendűtől elszakít és a valódi vallásokat teszi szükségtelenné. Már a Biblia is tele van földönkívüliekkel, a vallások igazából idegen civilizációk imádatáról szólnak és egyéb, teljesen ateista agymenéseket képviselnek.

Vallásgyűlölet

Egyfajta vallásüldözés is megfigyelhető, mert ezen elméletek visszatérő vonása a gonosz, zsidó Vatikán, ami elrejti előlünk az őstörténetünket és harcol a földönkívüli életek bizonyítékainak napfényre kerülése ellen, nehogy a hatalmukat elveszítsék a gonosz, szemforgató papok. Jézus még rendben van (főleg ha párthus herceg volt, vagy földönkívüli, vagy éppen az aktuális elmélet szerint valami teljesen más), de az egyházak gonoszak ezen emberek fejében. Akik ilyesmit vallanak, leginkább vallásellenesek és hamar kiderül, hogy semmilyen szabályt, törvényt nem tudnak elfogadni, legyen szó kereszténységről, vagy bármi egyéb vallási tanításról és tradicionális intelemről. Leginkább az anarchista jellemek kedvencei a vallásellenes elméletek.

+1 pozitívum humoros és szórakoztató

Kétségtelenül van pozitív oldala is ezeknek az őrültségeknek. Jót lehet rajtuk szórakozni és humorosan is fel lehet fogni, illetve sok esetben bemutatja, hogy a magyar nyelv mennyire beszédes és képi. Ennyi szófűzést, asszociatív áthallást ritkán találni más nyelveknél (bár nyilván van máshol is). A pozitív oldalát megragadva az egész jelenségnek: Nevessünk az egészen, ha pedig valaki komolyan akarja venni, akkor figyelmeztessük, hogy a hülyék nem itt laknak, hanem a Szíriuszon!

Orvosság az injekciós őrültségekre: elindult a ZugTáltos (videóval)

(ZugTáltos – Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)