Jár a pacsi Kövérnek: Nem engedte be az LMBTQP-konferenciát a Parlamentbe

Kövér László az utolsó pillanatban megtiltotta, hogy a Momentum és egy LMBTQ szervezet konferenciát tartson a Parlamentben – közölte a Momentum. A rendezvényen felszólalt volna David Pressman buzeránsügyi, amerikai helytartó, aki maga is nagy lobbista: gyermekmegrontó szivárványcsaládban él, és folyamatosan hazánk ellen uszít.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Bedő Dávid frakcióvezető egy hónapja fordult Kövér László házelnökhöz azzal, hogy a „Sokszínű Magyarországért képviselői csoport” június 21-én az országgyűlési képviselők, a “diplomáciai testületek” és a “civil szervezetek” képviselőivel közösen konzultációt akar tartani a buzeráns lobbi ráerőltetéséről a magyar társadalomra. Hála Istennek, most észnél volt a Fidesz.

A fő téma a törvényhozás számukra kedvezőre fordítása lett volna. Szerintük most nem az.

Bedő azt kérte Kövértől, hogy a konferenciát az Országház Vadásztermében tarthassák meg. A Momentum szerint Kövér erre egy hónapig nem válaszolt, majd csütörtökön jelezte, nem engedi be a Parlamentbe a rendezvényt.

A Momentum szerint Kövér az elutasító válaszában az Országgyűlésről szóló törvény 2. paragrafusának első bekezdésére hivatkozott, mely úgy szól, „a házelnök biztosítja az Országgyűlés jogainak gyakorlását, gondoskodik az Országgyűlés tekintélyének megóvásáról, az Országgyűlés rendjének és biztonságának fenntartásáról, valamint az Országgyűlés munkájának megszervezéséről.”

Bedő szerint az elutasítás kirekesztő és uszító.

A 444.hu azt a hamis párhuzamot vonta le, miszerint “pár hónapja egyébként a Fidesz amiatt volt felháborodva, hogy Brüsszelben a rendőrök be akarták rekeszteni a szélsőjobb EU-gyűlölő konferenciáját”. Akkor Orbán Viktor azt írta az X-re, hogy Brüsszelben nem bírták tovább a szólásszabadságot. „Utoljára akkor akartak elhallgattatni a rendőrséggel, amikor a kommunisták ’88-ban rám uszították őket. Akkor sem adtuk fel, és ezúttal sem fogjuk feladni!” Az apró bökkenő csupán az, hogy magánterületre akart a Fidesz rendezvényt szervezni, nem közintézménybe. Budapesten sajnos semmilyen Pride rendezvény nincs betiltva, még közterületen sem.

(Szent Korona Rádió)

Pressman: 35 ország nagykövetsége sürgeti, hogy vonják vissza a hagyományos családmodellt védő törvényeket

Az USA helytartója, a buzeráns David Pressman a magyarok agymosását végző RTL-nek adott interjút

Novák Katalin ismét fogadta a buzeráns Pressmant és a “férjét”