Hazaért az antifa terrorista, sajnos épségben

Alig öt nappal az európai parlamenti választás után szabadon elhagyhatta Magyarország területét a 2023-as antifa támadások elsőrendű vádlottja, Ilaria Salis. Kilenc órán át utazott szüleivel, hogy végül megkezdje a pihenést a barátai környezetében.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Corriere Della Serra olasz lap információi szerint hosszas ünneplésre számíthat Salis, mivel a tavalyi és az idei, immáron kerek, negyvenedik születésnapját is több napon át tartó bulizással töltheti.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itthon lehetek, és mindenekelőtt, hogy kikerültem abból az országból, Magyarországról” – mondta az autóból kiszállva a rá várakozó újságíróknak.

A volán mögött édesapja ült, aki idáig a súlyos testi sértéssel vádolt fiatal nő szóvivőjeként volt ismert, ám úgy döntött, erről a posztjáról lemond.

A lap hozzátette, hogy nagyon sűrű hét kezdődik Salis számára, miután találkozik az őt jelölő AVS párt két vezetőjével, és utána mielőbb szeretne Brüsszelbe menni. Azonban úgy tűnik, ez még várat magára, ugyanis Salis a közösségi oldalán osztotta meg: egy időre elvonul a médiából, hogy pihenéssel és a szeretteivel töltse az idejét. Ugyanitt megköszönte a belé vetett bizalmat, és azt ígérte, élni fog a lehetőségekkel.

Az AVS már korábban jelezte, hogy Salis jelölésével a fogvatartási körülményekre igyekeznek majd felhívni a figyelmet, egy olasz politikus azonban más témában is vár tőle előrelépést. Az eredetileg tanárként dolgozó Ilaria Salistól reméli, hogy szereplésével elintézheti az olasz pedagógusok bérének a rendezését.

Magyarországot fenyegeti az EP-be jutott Ilaria Salis pártja

Kiengedték az antifa terrorista Ilaria Salist, hazamegy Olaszországba

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)