Megvolt a parancsok átadása Pressman részéről a hazai LMBTQP-lobbistáknak?

David Pressman továbbra is beleavatkozik a magyar belpolitikába. Az influenszerek után az LMBTQP-lobbistákat látta “vendégül”. Sok ismerős arc jelen volt az eseményen. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az LMBTQP-lobbi képviselői hazánkban is nagyrészt külföldről finanszírozott, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ügynökszervezetekből állnak. Akik készségesen igyekeznek aláásni és tönkre tenni mindennemű normalitást hazánkban, hogy az USA által elvárt deviáns társadalmat hozzák létre.

Pressman kifejtette, hogy:

“Daniel és én megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Budapest Pride kezdetének megünneplésére prominens szövetségeseket és támogatókat üdvözölhettünk a rezidenciánkon egy vacsorával egybekötött beszélgetésre.”

Szövetségeseket. Ízlelgessük csak. Kik ellen kellenek hazánkban a deviánsok szövetségesként az amerikai buzeráns nagykövetnek? Csak nem hazánkban is valamiféle színes forradalomra készülnek?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

U.S. Embassy Hungary (@usembhungary) által megosztott bejegyzés

A rendezvényen részt vett például a Háttér Társaság egyik vezetője, Dombos Tamás, akiről sok mindent el lehet mondani, csak éppen jót nem, hiszen a hazai létrontás egyik zászlóvivőjéről beszélhetünk, például az ő és szervezete nyomására citálják bírásóságok elé a HVIM társelnökét, Barcsa-Turner Gábort… Hogy ne menjen egyedül, elkísérte a szervezet egy másik homoszexuális “aktivistája”, Waliduda Dániel HIV mester, valamint Dudits Luca propagandistájuk is.

Ott volt Rédai Dorottya is, az iskolai LMBTQP propagandaanyagok egyik szerkesztője. Genderszakból doktorált CEU-s (lásd itt). Mint korábban megtudtuk, “hívásra” járta az iskolákat, de az ELTÉ-n is tartott már előadást “Szex az iskolában” címmel…

Megjelent Hanol Árpád és Pál Márton, ismertebben Apu és Apa (Szivárványcsaládokért Alapítvány), akik például a gyermekvédelmi szabályozások szigorítása után is sikeresen fogadtak örökbe gyermeket, úgy, hogy a Fidesz szerint erre lehetőségük sem lehetne már.

Részt vett a vacsorán az a homoszexuális Osváth Zsolt is, aki korábban Budaházy György halálát kívánta, valamint róla állította az egyik transzkurva, hogy pedofil.

Hogy a pártpolitika is képviseltesse magát, az LMP-Zöldek részéről megjelent a homoszexuális Barabás Richárd, a párt társelnöke, valamint Újbuda alpolgármestere, aki az óvodai pedofilbotrányban is érintett volt, például ő felel az óvodákért.

Ott volt még Lilu, aki aljasnak titulálta a gyermekvédelmi törvényt, Oláh Ibolya leszbikus, cigány énekes, Hlatky-Schlichter Hubert homoszexuális vállalkozó, Dojcsák Dalma, a TASZ ügyvezető igazgatója, valamint a képek tanulsága alapján egyéb deviánsok is.

Nagy és széles a repertoár, amiből merített a buzeráns nagykövet, ugyanakkor a Háttér Társaság túlreprezentáltsága jól mutatja valódi veszélyüket.

Nem szabadna hagyni, hogy propagandaszervezeteket támogasson az USA a hazánkban! Mi van azzal a sokat emlegetetett szuverenitásvédelemmel?

Pressman ,,felügyelte” Azariah koncertjét

David Pressman tovább folytatja az influenszerek átnevelését

(Szent Korona Rádió)