Újbudai pedofilbotrány: Nemcsak az elkövető, hanem az óvodákért felelős alpolgármester is homokos

A deviáns Erhardt Attila, az óvodákért felelős momentumos alpolgármester

Tovább dagad az újbudai pedofilbotrány. Kiderült, hogy az elkövető, Győrffy Péter, Győrffyné Molnár Ilonának, Újbuda óvodáiért felelős humánszolgálati igazgatónak a fia, valamint az sem elhanyagolható, hogy Erhardt Attila, az óvodákért felelős, momentumos alpolgármester is homoszexuális, feltehetőleg ezért igyekeztek titokban tartani a botrányt.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Ő itt a Gazdagréti Szivárvány Óvoda pedofil buzija, Győrffy Péter, aki ellen személyes és politikai okokból sem mert fellépni Újbuda meghunyászkodó, balliberális vezetése. Íme pár kép a homoszexuális pedofil Facebook-oldaláról:

Győrffy Péter, a homokos pedofil
Beszédes…
TikTokon buzik életéről szóló deviáns oldalt is szívesen követett az óvodások közé engedett LMBTQP-harcos

Péter különböző Facebook-játékokkal is szerette múlatni az idejét. Ebből például kiderül, hogy ő egy ribanc. Mondjuk a börtönben tényleg az lesz

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke vasárnap tartott sajtótájékoztatót az ügyben Exkluzív információk az újbudai pedofilbotrányról címmel az érintett intézmény előtt:

Győrffy Péternek hívják az újbudai óvodai homoszexuális pedofilbotrány bíróság által letartóztatott elkövetőjét, ami azért is lényeges, mert ő a fia Győrffyné Molnár Ilonának, akit Újbuda óvodáiért felelős humánszolgálati igazgatónak neveztek ki, ezért nem mertek fellépni a pedofil ellen egyes vélemények szerint. Az óvodákért felelős momentumos alpolgármester is nyíltan homoszexuális, ő tűzte ki a másik homokos alpolgármesterrel együtt (a momentumos Erhardt Attiláról és a párbeszédes Barabás Richárdról van szó – a szerk.) a szivárványos zászlót legutóbb is az önkormányzat épületére, ezért mindhármuk lemondatását szorgalmazza a Mi Hazánk Mozgalom

– nyilatkozta vasárnap Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke és országgyűlési képviselője.

Tombolnak a deviánsok Újbudán

Az óvodákért felelős humánszolgálati igazgató bár nyugdíjba ment, mégis visszafoglalkoztatja az önkormányzat, és az is elfogadhatatlan, hogy a megduplázott, rekordszámú alpolgármester fele nyíltan homoszexuális, és propagálják devianciájukat, az önkormányzati alkalmazottaknak is igazodási ponttá téve az LMBTQP-mozgalmat, ami ide vezetett. Jellemző, hogy a Momentum korábbi újbudai, most pedig már parlamenti frakcióvezetője, a svéd állampolgárságát lebukásáig titkoló Bedő Dávid az Országgyűlés LMBTQ-tagozatának vezetője lett, Kövér László jóvoltából a [email protected] címről küldözgetheti a deviáns propagandát, miközben a házelnök letiltotta a normalitáspárti Kuruc.info hírportált a Parlamentben – tájékoztatott a politikus.

Hozzátette, hogy a Momentum másik országgyűlési képviselőjének, Orosz Annának a felelősségét is vizsgálni kell, hiszen 2022 előtt Újbuda óvodáiért felelős alpolgármester volt, őt váltotta a jelenlegi homoszexuális alpolgármester. Pedofilügyekben eleve hiteltelen az a baloldal, mely az LMBTQP-mozgalommal kieresztette a szellemet a palackból.

Októberben 1,1 milliós pénzbüntetést szabtak ki rám az újbudai szivárványos propaganda két esetben történt eltávolítása miatt, idén viszont elvárjuk az újbudai szivárványkoalíciótól, hogy ne tűzzék ki az LMBTQP-zászlót, és felszólítjuk a Fideszt is, hogy fogadják el végre az egyszer már leszavazott törvényjavaslatunkat a szivárványos zászlók középületekre helyezésének tilalmáról. Elvárjuk a kormánytól is, hogy idén végre LMBTQP-felvonulást tiltsák be, s ne mindig az ellentüntetésünket. Továbbá kezdeményezem az Országgyűlésben a pedofil bűncselekményt elkövetők kémiai kasztrálását, amire számos nemzetközi példa van – folytatta.

Miközben a balliberális oldal a „gyermekeket védi”, már jó ideje tudnak a pedofilbotrányról, mégsem tettek semmit

Újbuda önkormányzata saját bevallása szerint február 23-án értesült a pedofilbotrányról, mégis több mint egy hétig hallgattak az ügyben, megpróbálták eltussolni az ügyet, csak a hírek megjelenése után adtak ki közleményt, de abban sem említették egy szóval sem a pedofíliát, sem a homoszexuális visszaélést, még a szexuális kényszerítést sem, ami alapján a rendőrség őrizetbe vette az elkövetőt, majd az ügyészség indítványára a bíróság letartóztatta, mivel a gyanú szerint a férfi az óvoda területén lévő mosdóban fajtalankodott egy kisgyermekkel – emelte ki Novák.

Természetesen a Fidesz sem makulátlan az ügyben

A homoszexualitás és a pedofília között empirikus kapcsolatot mutattak ki a kutatások, a gyakorisági-valószínűségi számok magukért beszélnek. Három gyermekem is ide járt ennek az amúgy remek óvodának egy közeli tagintézményébe, különösen fel vagyok háborodva az eset miatt. Ráadásul a pedofilt, Győrffy Pétert az a Molnár László fideszes alpolgármester engedte be ide dolgozónak 6 éve, aki engem viszont kitiltott innen, amikor önkéntes munkát vállaltam különböző intézményekben, s az igazgató itt is örömmel fogadott volna – mondta a képviselő.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Pedofil óvóbácsi zaklatta a kisfiúkat

(Kuruc Info nyomán Szent Korona Rádió)