Budaházy György halálát kívánta az “ultratoleráns” homoszexuális celeb

Korábban hírportálunk is beszámolt arról, hogy Budaházy György október 24-től éhségsztrájkba kezdett mindaddig, amíg a vele kapcsolatos jogtalanságok fennállnak. Budaházy elhatározásáról a Telex is beszámolt, mely hozzászólásainál a liberálisok nem fogták vissza magukat. Ilyenkor persze elfelejtik az általuk sokat hangoztatott “elfogadást”, és pont ők válnak gyűlöletkeltőkké.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Telex cikkének facebookos megosztása alá rengeteg – zömében gyűlölködő – komment érkezett. Azt is meg kell jegyezni, hogy a “gyűlöletbeszédre” más esetekben oly’ érzékeny Telex Facebook-adminjai most valamiért nem tartották fontosnak, hogy töröljék az undorítóbbnál undorítóbb hozzászólásokat… Az egyik ilyen komment szerzője Osváth Zsolt, alias VV Zsolti. Az ex-valóságshow-szereplő és (nem ex) homoszexuális “influenszer” a jogtalanul elítélt hazafi éhségsztrájkjára reagálva azt írta:

“Tudtam én, hogy eljön a nap amikor tudom támogatni egy gondolatát! Kitartást. Minél tovább. NE ADD FEL GYURI!”

Sokat elárul a Telex-olvasók lelki világáról, hogy Osváth Zsolt Budaházy György halálát kívánó hozzászólása gyakorlatilag topkomment lett, több mint 500 lájk érkezett rá. VV Zsolti megnyilvánulását olvasva azért felmerül a kérdés: vajon akkor is lenne kedve kommentelgetni, ha csak egy napig kellene átélnie mindazt, amit Budaházy Györgynek immáron hosszú évek óta? Bár az is igaz, hogy vannak olyan velejárói a börtönlétnek, amit a homoszexuális “influenszer” valószínűleg még élvezne is…

Budaházy György még az ítélete elleni fellebbezést sem írhatja meg csak úgy

Mit gondol Budaházy György az orosz-ukrán háborúról és az ellene folyó eljárásról?!

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)