Lezajlott az EP-listavezetők vitája a Partizánon: Magasan Toroczkai vitte a prímet

A Partizán YouTube-csatorna péntek este 7 órától élőben közvetítette az európai parlamenti listavezetők vitáját, mely alól Deutsch Tamás és Magyar Péter kibújt, Toroczkai László azonban ott volt. Ezt úgy kommentálta a Mi Hazánk elnöke, hogy ezzel a magyar választópolgárokat sértették meg. A nemzeti ellenzéki párt elnöke ugyanis úgy látja, ezt a vitában is elmondta, kampányidőszakban kötelezővé kellene tenni, hogy a politikusok vegyenek részt a vitákban, hiszen kötelességük, ez a dolguk.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Partizán a júniusi európai parlamenti választások kapcsán listavezetői vitát tartott pénteken a Budapest Kongresszusi Központban, ahova azokat a pártokat és pártszövetségeket hívta meg, melyeknek a támogatottsága a közvélemény-kutatások legfrissebb becslései átlagában meghaladja a 3,5 százalékot.

A dispután való részvételt Deutsch Tamás, a Fidesz listavezetője és Magyar Péter, a Tisza Párt első embere visszautasította,

így Toroczkai László (Mi Hazánk) Dobrev Klárával (DK-MSZP-Párbeszéd), Donáth Annával (Momentum) és Le Mariettával (Kutyapárt) vitatkozott, melyet a Partizán YouTube-csatorna élőben közvetített péntek este 7 órától.

Kifejezetten érdekes szemlézni a vita utóéletét, és az nyilván nem képezheti vita tárgyát, hogy Toroczkai László és a Mi Hazánk számára egy kifejezetten ellenséges környezet a Partizán és köre. Toroczkai szerint ennek ellenére is kötelessége egy politikusnak vállalnia a vitát, nem válogathat ilyen alapon, nem ezt várják el tőle a választók.

A vita után a Partizán stúdiójában elemezték a látottakat, hallottakat, és még ott is elismerték, hogy a tegnapi esti vitából Toroczkai jött ki a legjobban. Az elemzők pedig nem “vádolhatók” Mi Hazánk-szimpátiával.

Kerner Zsolt úgy látja, hogy Toroczkai nyerte a legtöbbet a vitával, jobboldali politikusként egyedül volt jelen. Ruff Bálint szerint Magyar Péter is “győztesnek tekinthető”, mert róla sokat beszéltek a vitázó felek,

de elismerte, a jelenlévők közül Toroczkai nyert.

Ehhez csatlakozott Lakner Zoltán is, szerinte is Toroczkai volt a leginkább kimagasló. Bita Dániel pedig azt mondta, Toroczkai lehetőséget kapott, hogy “megmutassa magát”, és ezzel a lehetőséggel élt is. Utóbbi nyilatkozat is beszédes, mert ebből arra lehet következtetni, hogy más esetekben nem tudja magát “megmutatni”. Ezt nyilván úgy kell értelmeznünk, hogy a mind a fideszes, mind a globalista balliberális média úgy igyekszik elhallgatni, ahogy csak lehet, így sokakhoz nem jut el a Mi Hazánk programja. De közismert tény, hogy a Facebookon még a nevét sem szabad leírni.

Ezúttal viszont egyenlőek voltak a feltételek, és még a balliberális elemzők is kénytelenek voltak elismerni, hogy Toroczkai László nyert.

Csak Toroczkai László állt ki az LMBTQP többletjogok ellen Strasbourgban

Toroczkai: Milyen elszámoltatásról beszélt Magyar Péter és valóban léteznek-e a”guruló rubelek”?

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)