Magyar óvodákban és bölcsődékben erőltetik a gyermekekre az LMBTQP-propagandát

Képünk illusztráció

Annak ellenére, hogy az LMBTQP-lobbi elméletileg kitiltásra került a magyar oktatási intézményekből, testet öltve lehet jelen az oktatásban például egy Pride-szervező személyében. A magánintézményekben, ahova a szülők a közoktatás alacsony színvonala miatt viszik a gyerekeket, még rosszabb a helyzet ilyen tekintetben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Mi Magunk vlog alatt kommentben számolt be egy volt óvodai dolgozó az egyik magánóvodában létrehozott aggasztó helyzetről. Úgy látszik, a gyermekeink már sehol nincsenek biztonságban a deviánsoktól.

A kommentelő azt írja, hogy a múlt évben egy magán óvodában dolgozott, ahol rátalált a mesekönyvek között a “Meseország mindenkié” című LMBTQP-propagandakönyvre. Ráadásul előre is volt rakva, kiemelt helyre, hogy jól látható legyen.

“Amikor észrevettem akkor szóltam az óvoda tulajnak, hogy ezt ki kell dobni és elkezdtem megmagyarázni, hogy mi van benne, mert feltételeztem, hogy nem is hallott róla és nem tudja, hogy ez nem “mesekönyv a gyerekeknek” ahogyan ő azt jóhiszeműen hiszi” – fejti ki a történteket.

“A hölgy pedig közölte velem, hogy ő nagyon jól tudja milyen könyv ez, direkt vette meg és vett még belőle a bölcsőde részlegükre is, hogy ott is legyen.”

A tulajdonos kifejtette azt is, hogy már a bölcsődés gyermekeknek tudniuk kell arról, hogy az LMBTQP-identitás létezik, és arra kell őket nevelni, hogy legyenek elfogadóak.

“Köpni nyelni nem tudtam. Tudattam vele az ellenvetéseimet de teljesen hidegen hagyta és még meg is kérdezte tőlem szemrehányóan, hogy ha idejönne egy olyan óvónő aki egy nővel él együtt képes lennék-e ezért kirúgni.”

Sajnos azt nem tudjuk, melyik óvodáról van szó, de ha megtudjuk, nem titkoljuk el a nyilvánosság elől.

Kedves olvasók, ez nem a nagybetűs Nyugat, ez a gyermekeket védő Magyarország, ahol a globális ideológiákat elméletileg elvetjük és megvédjük a hagyományainkat. Vagyis úgy látszik, csak szavak szintjén, hiszen a szivárványcsaládoknak is jár már a GYED

Szégyen: Három párt is aláírta a Budapest Pride hűségesküjét

Egész évben elözönlik a deviánsok Budapest utcáit

(Szent Korona Rádió)