Szégyen: Három párt is aláírta a Budapest Pride hűségesküjét

Az LMBTQP-lobbisták egyre nagyobb hatalomra tesznek szert. Már a felvonuló pártokat is arra kötelezik, hogy hűségesküt tegyenek nekik és képviseljék a deviánsok érdekeit a politikában. Három párt már alá is írta.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Azonos neműek házassága, örökbefogadás, jogi nemváltoztatás, gyerekvédelmi törvény eltörlése – csak néhány pont, amit a lobbisták elvárnak a baloldali pártoktól.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd – a Zöldek Pártja a felhívást követően pár napon belül jelezte: elfogadják a Budapest Pride vállaláscsomagját, és törvényjavaslatot fognak benyújtani az alábbi célok elérése érdekében. A Budapest Pride várja a többi párt csatlakozását is a vállaláscsomaghoz.

A pártok elköteleződtek a meglévő, hagyományos családmodellt védelmező törvények és Alaptörvény-módosítások eltörlése mellett, valamint olyan intézkedések mellett, mint a független Egyenlő Bánásmód Hatóság visszaállítása, a nemzeti HIV/AIDS stratégia kialakítása (tudjuk javasolni a buziknak, hogy ne fajtalankodjanak össze-vissza és akkor nem kell félni a követkeményektől), a gyűlölet-bűncselekményekkel szembeni hatékonyabb fellépés (persze azt majd ők döntik el, hogy mi számít gyülölet-bűncselekménynek), vagy az LMBTQP-inkluzív oktatási rendszer támogatása (de persze ők nem akarják átmosni a gyerekek agyát.)

A vállaláscsomag intézkedéseit az alábbi módon fogalmazták meg az aberráltak:

  • az Egyenlő Bánásmód Hatóság visszaállításának kezdeményezése,

  • a gyűlöletbeszéd és gyűlölet-bűncselekmény megfelelő kezelésének elősegítése,

  • az Alaptörvény módosításának kezdeményezése a célból, hogy minden homofób és transzfób paragrafus, illetve az LMBTQ-közösség elleni gyűlöletkeltésre alkalmas paragrafus kikerüljön belőle,

  • a 33-as paragrafus eltörlésének kezdeményezése, valamint a jogi nem- és névváltoztatást biztosító jogszabályi keretek kidolgozása,

  • a 2021-ben hozott gyermekvédelminek hazudott, LMBTQ-ellenes propagandatörvény eltörlésének kezdeményezése,

  • az örökbefogadást szabályozó jogszabályok módosításának kezdeményezése a célból, hogy ugyanaz a szabályozás vonatkozzon az egyedülálló, az azonos nemű és a különböző nemű párkapcsolatban élő örökbefogadókra egyaránt,

  • az egyenlő házasság bevezetésének előterjesztése,

  • LMBTQ-inkluzív oktatási rendszer kialakításának szorgalmazása,

  • nemzeti HIV/AIDS stratégia kidolgozása,

  • az átnevelő terápiák betiltásának kezdeményezése,

  • ezen felül a csatlakozó pártok vállalják, hogy aktív kapcsolatot tartanak fenn az LMBTQ-közösséggel a Sokszínű Magyarországért Képviselői Csoporton keresztül, valamint minden LMBTQ-embereket érintő jogszabállyal kapcsolatban egyeztetnek a civilekkel.

Akinek ezektől a soroktól nem szorul ökölbe a keze, már a megfogalmazástól is, annak súlyos gondok vannak az értékrendjében.

A pártoknak dirigálnak a Pride szervezői

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)