Tovább bomlaszt a Háttér Társaság – Elérték, hogy a deviáns pároknak is járjon a GYED

Korábban már megírtuk, hogy a Háttér Társaság miként végez több állami szerven belül is  lobbitevékenységet. Most  a Magyar Államkincstárnál sikerült elérnie ennek a külföldről finanszírozott egyértelműen nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ügynökszervezetnek, hogy a homokos pároknak is járjon a GYED.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kiegészítette a gyermekgondozási díj igénylésére vonatkozó űrlapot és tájékoztatót a Magyar Államkincstár, ezzel is egyértelművé téve, hogy a normalitásért vívott harcban melyik oldalon áll. Az újítás értelmében az azonos nemű bejegyzett élettársak is jogosultak a párjuk által szült, vagy örökbefogadott gyermekükkel otthon maradni és GYED-et igényelni.

Természetesen ki más állhatna ezen újabb normalitást és nemzetet romboló kijelentés mögött, ha nem hazánk  elsőszámú külföldről finanszírozott, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ügynökszervezete, a Háttér Társaság.

Mint kiderült, a Háttér Társaság jogsegélyszolgálatához bejelentés érkezett, hogy a Magyar Államkincstár (MÁK) által ez év januárjában közzétett új GYED-igénylési űrlapok a korábbi űrlaptól eltérően semmilyen utalást nem tartalmaznak a bejegyzett élettársakra. Többen ezt úgy értelmezték, hogy a bejegyzett élettársak GYED-jogosultsága megszűnt, ezért rohantak is segítségért kedvenc Soros szervezetükhöz.

A Háttér Társaság márciusban bejelentéssel fordult a MÁK-hoz, amelyben azt kérték, hogy az űrlapon és a MÁK honlapján található tájékoztató anyagokban a házastársak mellett a bejegyzett élettársakat is nevesítsék.

A MÁK a bejelentéssel egyetértett,  ez nem is csoda látva milyen erővel érzékenyít a Háttér Társaság több állami szerven belül is.

Elszomorító tendenciát mutatnak a statisztikák is, mivel a KSH adatai szerint, az elmúlt években jelentősen megnőtt Magyarországon a gyermeket nevelő azonos nemű párok száma,: a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Háttér Társaságnak nemrégiben eljuttatott tájékoztatása szerint a 2022-es népszámlálás szerint 2183 azonos nemű pár nevel 18 év alatti gyermeket.

Egyre szorosabb az összefonódás a magyar állam és az LMBTQP szervezetek között

HVIM: Állami iskolában egy Pride-szervező, LMBTQP-lobbista!

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)